13

СТИГА

преди 8 години

На еврофона правителството изглежда добре? Нали ако ни върнат бежанците които са регистрирани у нас /които са около 25 000 души/, ще си е....е майката. Тия с нашите роми не могат да се справят.

12

Наблюдател

преди 8 години

Е, в това изявление на тоз зам председател с лупа да търсиш нещо вярно неможеш го откри!! От това изявление обаче може да се направи 1 много вероеятен извод - Не чакайте реформи!

11

П.Петров

преди 8 години

А компетентни ли са "органите" и вършат ли си изобщо работата, за да очакваме, че ще я свършат добре ?Единствения ход, който е давало ГЕРБ на каквато и да е реформа до момента е ЗАДЕН, Москов да не се изненадва, когато се случи и със здравната реформа."ДПС е опозиционна партия и няма как да влияе върху стабилността на управлението. ГЕРБ НИКОГА не е имала негласни споразумения с ДПС" - Всяка дума е ЛЪЖА !!! Правителството на Орешарски падна по тайно споразумение между ГЕРБ и ДПС.

10

Да бе да!

преди 8 години

България е първенец по смъртност в света!

9

Стефанов

преди 8 години

С какво се справя правителството? С усвояването (разбирай - краденето) на еврофондове ли? Със сигурността на гражданите - и селяните, разбира се? С повишаването на стандарта на живот? С качеството на образованието? С преодоляване на зависимостите между икономика, политика и медии? С охраната на границите и контролиране на миграционните потоци? (за това се хвалят, но заслугата в крайна сметка не е тяхна)

8

Анонимен

преди 8 години

Ние българите пък смятама че трябва да изчезнете моментално заедно със еврофона, и поне 40 г. да чукате камъни само на хляб и вода !!!

7

ФАКТ

преди 8 години

Правителството ни е стабилно като райбер на изгнила врата.

6

Главев

преди 8 години

Стабилно на дъното

5

Анонимен

преди 8 години

Да докараш огромна част от населението до пълно отчаяние,наистина се искат качества.

4

Анонимен

преди 8 години

С кое се справяте бе, ежедневни убийства палежи на коли, телефони измамници, заловени и осъдени няма справяте се много добре с лъжите. Ама никой не ви вярва вече, вервайте ми.

3

ДОЛНЮ

преди 8 години

абе какви са тези маймуни черни на снимката....ман.густи или арабески...българия се справяла добре ...с кое с онищоването си ли...

2

До кой?

преди 8 години

Този, който свири на тамбурата.

1

кой?

преди 8 години

Кой е този Главчев?