24

Анонимен

преди 8 години

На мен пък основен приоритет ми е да напусна ЕС

23

Анонимен

преди 8 години

Колко ли трябва да си *** за да си мислиш, че тази е представител на България, Та тя дори отдавна е забравила, че е българка.Тя е просто част от шайката *** европейски чиновници дето ни дават указания как да си съсипваме икономиката, как да си унищожаваме държавата, а нашите още по-*** т.н. "политици" безмозъчно изпълняват техните указания.Не по-малко *** са и родните медии дето все я слагат в класациите за български политици, пък ние овцете гласуваме за рейтинга й в България

22

Валентин

преди 8 години

Тази ако я видя наулицата ще я заплюя в лицето. Призовавам всеки Българин да направи същото. А освен всичко друго сега сорорастлите я подготвят да подлее вода на Ирина Бокова за ООН кандидатурата.

21

Анонимен

преди 8 години

Извинете за въпроса, но само на мен ли ми се доповръща когато видя тази ... на снимката? Или има и други като мен?

20

Анонимен

преди 8 години

Само на мен ли ми се струва, че тая е много проста. Забрави преди една година какви ги плещеше относно тия "тихи и миролюбиви хора". Че е проста спор няма, но защо мисли, че всички БЪЛГАРИ са толкова прости, колкото е тя. Да си прибира всичките бежанци в апартамента си, щом са и толкова на сърцето.

19

Румбо

преди 8 години

Оф,пак тая бюрократична хиена!Като си помисля само как ни агитираше да приемаме нашествениците-щели да ни оправят демографията и ми се повръща!Сега започна да признава,че има проблем,но каква полза?Всички тия,дето ни докараха тая беля трябва не да си ходят,а да бъдат изритани!

18

Анонимен

преди 8 години

Лудата лелка пак се е впрегнала...

17

wild horse

преди 8 години

,опитва се да прояви активност,нали ще се бори за ООН,дори с рехавата си биографийка и синекурна длъжност. Надявам се, че разумът ще надделее и ще подкрепим Бокова,защото тази като я погледнещ, си представяш сергиите на женския пазар. Но разум вече няма,затова по-скоро ще загубим и няма да има нито една българка.

16

От МКС "Союз&qu

преди 8 години

Те вижте ги тия дърти ненормалници... Приоритет им бежанците и икономика... Две крайно несъвместими неща... Еу ще се сгромоляса със страшна сила... И Европа ще изгори в Адски пожар... и то от Балканите...

15

бобо

преди 8 години

До vladyВеликолепна идея

14

Анонимен

преди 8 години

Сталинка пак каза тъпота и си заработи заплатата за месеца

13

bobo

преди 8 години

Тази продължава да говори глупости

12

vlady

преди 8 години

Крайно време е Франция да предостави островите Кергелен и Крозе за настаняване на бежанци, а Великобритания съответно Фолклендски Острови и Южна Джорджия - грехота е над 20 000 km2 с приятен хладен климат, освежаващи западни ветрове и достатъчно отдалечени от всяка друга суша за гарантирано спокойствие да стоят неизползвани. Също Дания може да настани бежанци в Гренландия.

11

Анонимен

преди 8 години

млади мъже до 35

10

Анонимен

преди 8 години

Тая сутрин дадоха съседите от блока до общежитието за бежанци в Овча купел и пак всички казаха, че това са млади мъже до 5 без жени.. И се замислих - къде са си оставили жените тези бежанци? Нали там е война, страшно е? Те, вместо да воюват, са избягали, а са си оставили жените и децата там? Или са тръгнали росто към немския социал и от него ще пращат пари у дома?

9

Една

преди 8 години

Първо Европа да уточни понятието бежанец и след това да ни подлага на психологическа обработка.Защо не бягат от Афганистан в Индия,Виетнам или там някъде, а тук - просто дамския състав на Европата ги покани, а сега ни предлага да се посместим, да им платим и осигурим по-добър живот.Видя се, че горките "бежанци" имат сериозни изисквания ,вкл. и към европейките, та не знам още колко ще търпим преди да пратим Меркел и компания на психотерапевт.

8

Анонимен

преди 8 години

Време е някой да дръпне синджира на казанчето за да се отмие света от такива чанти

7

Анонимен

преди 8 години

Що, икономиката си е добре. Русия е зле с икомомиката, а ние евроатлантиците сме си добре икономически! Ето - евроатлантическа България има икономически ръст 4.2%!

6

Анонимен

преди 8 години

Тая на кой точно свят живее?

5

Анонимен

преди 8 години

Интегрирайте ги бе, нас ЕС как ни учи че трябва да интегрираме *** хак да са ви.