20

Gost

преди 8 години

То маи нет тв онлине е по добра от гледна точка че тв са се икономисали искам да попитам купа на италия дее тази седмица ами нема я що щото да се гледа и по нета интересно ми е тогава що плащаме два пъти веднъж услугата нет и веднъж тв и тия тв независимо кои оператор са стават смешни

19

Анонимен

преди 8 години

Телевизор имам, нямам онлайн видео с просташки клипчета и реклама.

18

Анонимен

преди 8 години

Изключил съм видеото по подразбиране.

17

онбашията

преди 8 години

хаха, иска им се . има и подобни изказвания за вестниците, направени преди 100 години когато е изобретено радиото.

16

Анонимен

преди 8 години

Аз съм изключил телевизора отдавна. Нямаш възможност да отговориш на откровените глупости, с които те заливат платените и продажни пропагандисти.

15

ставри

преди 8 години

Селата ще ги закрият ли?

14

Коментатор

преди 8 години

Гледам си аз тубата и не разбирам защо ми е горещо - викам загрял е лаптопът.. Ама, не, Северно Корейците гръмнали бомба и нали няма сега breaking news. Друго си е да гледаш телевизия с реклами.

13

ПорЦелан

преди 8 години

За тая работа си има кино. Телевизора не може да замени Киното. Освен това пък нищо не ми пречи от телефона да си пусна филм на телевизора - той телефона има четири пъти повече пиксели от телевизора и го управлява след като натиснеш една иконка - биг скриин. Това е.

12

Анонимен

преди 8 години

До ЕЙ, БЪЛГАРИ...Кюмпютъра с нищо не може да замести телевизията и удоволствито което доставя.Кюмпютара може да е много функционален,ама 2-3 часов филм не става за гледане.

11

ПорЦелан

преди 8 години

Нека си го търсят! Ще го намерят след като фалират. Имаше един разказ от Хайтов: "Когато светът си събуваше потурите". Не можеш да направиш нищо друго с прогреса, освен да го следваш. Аз лично телевизия не гледам, новини чета през feedly на телефона или лаптопа.

10

Сп??нс

преди 8 години

гугъл вече" изгърмяха" по тоя параграф и в ЕС не предлагат услугата си новини , защото ги задължиха да плащат на вестниците от които ще качват статии и новини , същото ще е и с телевизията , пройзводителите ще си потърсят тяхното

9

Анонимен

преди 8 години

А защо не прогнозира шефът на CNN, или CBS, например, ами Робърт Кинкъл?Ами, защото така му се иска. А кой ще е доставчик на материали за YouTube?

8

ЕЙ, БЪЛГАРИ...

преди 8 години

НЕ КУПУВАЙТЕ ТЕЛЕВИЗОРИ и ПЛАЗМИ!КОМПЮТЪРА ЩЕ ГИ ЗАМЕСТИ!!!!!!!!!!!!!!

7

Анонимен

преди 8 години

Нещата се променят и ще се получи същото което стана със стационарните телефони.

6

Анонимен

преди 8 години

YouTube izdade bagaja predi do kato napishesh neshto to ti izkara 100 variqnta a sega nishto

5

Осман

преди 8 години

Едно е да стриймваш филм по нета а съвсем друго е да стриймваш новини, филми, публицистика и т.нт. да си заспал и като се събудиш вместо черен екран пред теб да имаш друго предаване..това е Телевизията. Телевизия е това да гледаш филм и той да бъде прекъснат защото се е случило нещо важно..да има извънредна емисия новини.

4

Анонимен

преди 8 години

До ОсманВ нета хората стриймват или теглят филми и сериали по тяхно желание. В днешно време в развитите държави са модерни услугите за видео под наем - нвоgo, Netflix,Amazon prime

3

gost

преди 8 години

Интересно ми е кабелната която е снежинкова в малкия град как ще измести това особенно пък в тия малки градове

2

Анонимен

преди 8 години

Това е напълно възможно. В България кабелната телевизия, ако е съчетана с интернет е почти без пари и има за цел да измъкне още някой лев от джоба на потребителя

1

Осман

преди 8 години

Телевизията никога няма да умрее! Просто ще се излъчва по интернет. Тя и сега се излъчва но след време ще се излъчва само по нета.