17

Анонимен

преди 8 години

Много лесно може да се реши проблемът: въвежда се вечерен час за имигрантите - след 16 ч. никакво шляене по улиците, ами в пансиона!Сутрин само от 8 до 10 часа и следобяд от 14 до 16 ч. разходки! Хване ли полицията бродещо-дебнеща *** извън тези часове - арест и цурюк към джунглата!

16

до история

преди 8 години

Всякаш Картаген си отмъщава на Рим след толкова хилядолетия.

15

История

преди 8 години

Колко са семитите в управлението на европейските държави? Твърде много и странно непропорционално в предвид на процентното им разпределение сред населението. Къде е лоялността им на първо място? На интернационални каузи които преследват определени цели не в полза на държавите и хората които уж представляват. Тайните сатанински общества и определен кръг от семити винаги се оказват свързани. Можете да си направите изводите сами.

14

Модерната жена

преди 8 години

Моят мъж ме изостави ,пак съм аз самичка ,моята горкичка пичка.Предпочитам африкански дивак да ме разпори ,а нека Исляма Европа си я натерори

13

История

преди 8 години

Малко история. Докато се кълняли във вярност на Карл Мартел франкския предводител прогонил арабите семитите тайно финансирали арабските нашествия. По-време на османската империя били търговци на бели роби, за тях Истанбул бил "новия Йерусалим". Ситуацията с троянския кон Сара Теодора и падането на България под осмаско робство е добре известна. Сега се отново се канят ислямски нашественици и африканци, просто историята продължава ...

12

Анонимен

преди 8 години

Каква полиция, какви информатори, какви 5 Евро?! Колко време им трябваше на швабите да сханат, че тези събития не само не са случайни, но са и предварително организирани? Те и римляните не са очаквали вар.варските нашествия да им унищожат империята, но историята казва друго. А някои политици не са си научили уроците и подлагат народите на страдание...

11

Боби

преди 8 години

Някой запита ли се защо мигрантите са се насочили към, района на Париж и Кьолн?Реално това са двата най-големи индустриални района в Европейския съюз които дават по поне 600Млрд БВП за Франция и Германия. Ако там избухнат безредици със стрелба ...Следва Въпроса на кой му е полезно това?На Арабите - определено не те нямат индустрия освен Иран но и бежанците не са от тамНа Рашките - е нали тези зони реално търгуват с рашкитеОстана САЩ и КитайАко някой каже Китай много ще му се смеем.САЩ!

10

Shark

преди 8 години

До ех. Да, затова явно хората ще трябва сами да се организират за подобни дейности. След като властите са купени или сплашени с нещо и са кукли на конци, хората трябва сами да поемат нещата. И мисля че скоро това ще стане, германците не са овце като нас.

9

до Шарк

преди 8 години

Знаеш ли защо е бил уволнен шефа на полицията ,с какъв мотив ? Че е допуснал да се разчуе,човека просто е предприел действия.Целта е напротив ,да няма действия.

8

ех

преди 8 години

Шарк,целта не е да бъдат възпряни ,а да правят това.Не схващаш ли?Целта е да няма бели мъже в Европа.

7

Shark

преди 8 години

А сега, ако има власт на место, ще развърже ръцете на полицията и военните да тестват колко им са здрави тиквите на тея сигъни. По един взвод във всяко гето и с палките където сварят. Ако някой се опъне - куршум на место. Да видите после как ще са кротки като агънца.

6

Мира Баджева

преди 8 години

Европейските мъже ме предадоха ,не мога да ги гледам.Предпочитам потентен африкански дивак пред Огнян Минчев до мене.

5

osho

преди 8 години

Европата още не е разбрала какво и се случва. Що не идат да обарват унгарките или пък японките? Щото не ги пускат там да се вяснат. Меркелица отвори портите на страната си за злото.

4

Наблюдател

преди 8 години

Много е прав...

3

Пепи Москов

преди 8 години

Радан спира ислямизацията с дупе.

2

Радан Октай

преди 8 години

Всички комунисти на мекици .

1

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Близо 500 жени изнасилени и ограбени, а полицията скри това.И тази държава ни я дават за пример ? ... :)