80

duhku4e

преди 8 години

Алоу,бизнеса,всички сте деца на мутресите,на мутрите след 91год...от къде са ви паричките?На гърба на експлоатирания български народ,със заплати под всякакви стандарти,па сте тръгнали да ревете за себеподобния вълк-смукал гърлото на бедния Човечец!Съвземете се,ако искате правосъдие,първо тръгнете от себе си!...гадове!*** ми работеше в печатница,на един ваш побратим,дава й цели 150 ЛЕВА заплата и след като се подписва ги издърпва от ръката Й.....да пукнета дано заедно със гладните си наслед

79

Анонимен

преди 8 години

kakavto e naroda takav ni e i politika ,policaya ,lekara i biznesa .vseki narod si zaslujava upravlenieto

78

Анонимен

преди 8 години

V BULGARIA SE TOLERIRA PRESTAPNOSTTA - NE RAZBRAHTE LI TOVA ?! KAKVO OCHAKVATE OT TEZI , KOITO NYAMAT NISHTO PROTIV NEYA - VIE SE DOSETETE ZASHTO ?! JALKO ZA VSE PO-MALKO OSTAVASHTITE DOBRI , CHESTNI I POCHTENI HORA - SAMATA SISTEMA NE OSTAVYA TOZI VID CHOVECI /nai-tochniya/ DA OCELEE PO MNOGO I RAZLICHNI NACHINI ! IMA , RAZBIRA SE , I DRUGI FAKTORI /internacionalni/ , RABOTESHTI ZA TOVA , SAMO NE RAZBIRAM OT KADE IDVAT TEHNITE FINANSOVI RESURSI ZA PODOBNA ANTICHOVESHKA DEINOST ! BEZUMCI !

77

матросчо

преди 8 години

Руми, аз казах ли ти , че ще те накиснат - послушай и връщай старите криминалета, ама веднага, те имат опит срещу тази мраз.

76

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 77А МВР НАЛИ ВИ ИДВА МНОГО, СЕГА МНОГО ЛИ Е МАЛКО ЛИ Е, НАЛИ ЗАПЛАТИТЕ БИЛЕ ОГРОМНИза какво са ти тия тюфлеци бе? Освен да лежат и *** в патрулките какво друго могат? А да - могат и кафе да пият. Уволнявай наред, никаква полза няма от тях.

75

Анонимен

преди 8 години

По принцип са прави - имаме доста назначени статистици, ама това което е направил е ясно на всички... А на който не му се е изяснило от прокрадналата се информация, че има нещо нередно в делата му то и никога не ще му стане ясно.Но явно не е дължал на банки...

74

Анонимен

преди 8 години

Държава - Тоалетна!Каквито бизнесмените - такива и полицаите и политиците (представителна извадка от мнозинството там)

73

До бизнеса

преди 8 години

И пак подминавате Борисов! Абе умни хора сте да му се невиди! Каква оставка на вътрешния министър??? Нима не знаете ,че няма думата и тя е поставено лице от Борисов? Оставка на Борисов , господа!! На Борисов!!! Всичко минава през него, а се прави на света вода ненапита! Точно Тиквата иска да взема целия бизнес в тая порутена държава! Отдавна трябваше да го махнете и да се сложи читав човек! Какво му слушате глупостите , че той е всичко , началото и края и без него щели сме да загинем! Куку!

72

goran

преди 8 години

линка не се отваря но влезте в petel.bg бензина от тази вечер А-95 е 1,69 А-100 е 1,84 дизела е 1,59 на бензиностанциите на Веселин Марешки

71

goran

преди 8 години

petel.bg/Toku-shho-Vav-Varna-se-sluchi-neshho-nemislimo--Vizhte-kolko-se-srina-tsenata-na-dizela-i-benzina-__140863честито на варненци

70

Анонимен

преди 8 години

покъртително писъмце.как да не си изплачеш очите!ми те сицките работодатели са по-чисти от сълзица момина!и в купом са започнали от надомно производство и без никакъв капитал,но щото са много отворени и работливи-сега трудно могат да кажат колко милиони имат.алоу,не ни скачайте с тези пунтове!много добре знаем как станахте честни индустриалци!!

69

Край

преди 8 години

Оставката на Бъчварова се иска от Пеевски - неговите сайтове я хранят ежедневно. Бизнесмена-индустриалец Антов продал фирмата си на безработен ром. Това се прави за да се избегне плащането на ДДС. КРИБ не знаят ли номера. Айде държавата "не го знае" ама криб да не го знае не ми се вярва. Егати и икономиката щом това са и бизнесмените.

68

Анонимен

преди 8 години

Когато няма правосъдие и МВР, това е резултата. Всякаквата *** изпъпля от дупките си и започва да се вихри. Убийци, биячи, крадци и всякаква долна *** се отървава със смешни присъди. МВР-то не може с едни телефонни измамници и биячи по селата да се справи какво остава за нещо по сериозно. Навсякъде се наслагаха некадърници и всичко върви надолу.

67

някой

преди 8 години

Ами то е ясно, какво има да се чудим: Дойде ГЕРБ на власт, и ето ти дежа вю! Появиха се отново мутрите, рекетьорите, грабежите (наскоро обраха една банка в София нали? И то за секунди нали?), убийствата, при това не битови а поръчкови, изобщо бандитизмът разцъфтя!Периодът между двата мандата на ГЕРБ когато си починаха малко от властта, въпреки безумно калпавото управление на БСП и останалите по-леви, убийствата, самозапалванията самоубийствата поспряха. И ето сега - пак!!!

66

е да де

преди 8 години

Каквито министрите такова и МВР-то тиквата никога не назначава по-умни от него поне това е научил за да не го пуснат по пързалката.

65

Анонимен

преди 8 години

Бойко кажи нещо тия са се разпищоли ли едно време бизнесмените ходиха с 10 охранители !

64

Анонимен

преди 8 години

Божееее...всички в КРИБ били чисти като сълза!Направо ми спря часовника!Спрете "спонсорирането", бре!

63

ЗАЩО ЛИ?

преди 8 години

"..когато всеки един от нас може да бъде разстрелян като куче" - защото сте ненеяли се кучета, начело с оня гелосания с 300млн. кредит!

62

Анонимен

преди 8 години

Защо ни е нужно МВР !Е как ако не е то няма никой да ви работи за тези заплати

61

Анонимен

преди 8 години

България е стабилна и тия с това писмо искат да я дестабилизират !В И Д И М И Р е З у л т а т и