77

тя

преди 8 години

ПРЕСТЪПНИЦИНТЕ ВЪН , ВЪН ,ВЪН!

76

Pinochet

преди 8 години

BULEXIT от тъпата Европа. Защо ние да храним изверги които те са поканили

75

аз

преди 8 години

"Онова, което искам, е да науча немски, да имам работа и да бъда свободен" - ами и ние това искахме ама на нас никой не ни иска в ДЕ и ни мисли за ***, а тия са по големи ***!

74

Анонимен

преди 8 години

Много добре е цяла Западна Европа да се наводни с косовари, араби и всякаква зган, та нали точно този запад десетилетия вече прави всичко възможно да разграби и разори по-бедните държави. Нали тоя Запад разкъса Югославия, а след това и Сърбия, та да живеят "косоварите" в своя страна - ама те сега се плодят в Германия. *** сам си е виновен за бедствията които преживява, та така и еврогейците.

73

Анонимен

преди 8 години

Защо немците се правят на изненадани?!Какво са очаквали от хора,чиято "култура",приравнява жената с кравата.И защо в интервюто участват само бежанци от бившите югорепублики,свикнали с европейският начин на живот,а не например бежанци от Сирия ,Афганистан и Ирак?Отговорът е повече от ясен- в държавите от Близкия Изток,такова отношение към жените е ежедневие,а не криминално деяние.Дори религията им го позволява-всяка непридружена от мъж,жена и особено в късните часове на деня е неморална.

72

do 97

преди 8 години

Kosovar..beganez...tarsi dobar jivot..s 5 deza.............7 kosovski paraziti na garba na germanzite.....sled vreme pretenzii za Avtonomija.....

71

Анонимен

преди 8 години

Косовар бежанец търси убежище и по-добър живот в Германия...Ама от какво бяга, за да е бежанец? В Косово няма война, което означава, че е кономически имигрант! Той самият си го казва. И кво, седи си година и половина в Германия със семейството и пет деца, ама от какво се издържа?А на нас гледат като на втора ръка хора...

70

Анонимен

преди 8 години

Абе не били лоши хора ??? Сигурно не са лоши хора но по техните стандарти и в техните страни ? Но по нашите стандарти и в нашите страни ние такива ги бесиме !!!? Така че ... съжалявам !

69

Анонимен

преди 8 години

Забележете - били от година и половина в Кьолн, имат 5 деца. Мързеливи, размножават се като бълхи, нагли, агресивни - не били лоши хора. Кой ги издържа тези 7 човека вече година и половина и защо те претендират ние да продължаваме да ги храним и издържаме ?!? Защо не работят, защо не учат немски ? Кой го позволява това - изкуфялата Меркелка. На какво разчита тази бабичка ? Човешкото търпение не е безкрайно. Тези нашественици трябва незабавно да бъдат екстрадирани, НЕЗАБАВНО !!!

68

Гост

преди 8 години

Ми те там се изпедерастиха, само нежни мъже са, кой да се ави защитник

67

Анонимен

преди 8 години

Моя приятелка е била нападната само преди няколко дни от "нов бежанец" по светло все още в Мюнхен. Макар, че покрай нея е имало мъже (забележете), никой не се е притекъл да й помогне - за щастие се е отървала само с уплаха. Що за мъже могат да стоят и безучастно да гледат как нападат жена? Ето ви отговора защо Европа и Германия отива по дяволите. Дори случайни минувачи няма да помогнат, ако някой хване жена и я затисне в ъгъла. Да не говорим за полицията. Шефа ми каза: Пазете се, защото няма кой

66

Shark

преди 8 години

Да се страхуват, имат основание. Защото със сигурност такова ще има.

65

1

преди 8 години

И те като нас да си променят държавата, на готово всеки може! И за бягащите от войната да, но разните други държави в първобитно общинния строй - не!

64

Анонимен

преди 8 години

Сега е момента Европа да си актуализира законодателството!

63

Анонимен

преди 8 години

Кастрация е много добра идеаИ да си носи топките на врата задължително за да видят и другите

62

Анонимен

преди 8 години

***, стига ги плака тия бее. Те не могат да живеят като цивилизовани хора.

61

Анонимен

преди 8 години

Vie ne ste hora. Vie ste ***

60

ААААААААААА

преди 8 години

ПО-ДОБРИЯТ ЖИВОТ В ЕВРОПА ВКЮЧВА И ЯК КЮТЕК И ШАМАРИ ,АКО СЕ ДЪРЖИШ КАТО *** КАКВАТО СИ СИ

59

Анонимен

преди 8 години

А защо поставят българите и румънците под общ знаменател с отиващите там наши

58

Биджинец

преди 8 години

"Ние не сме лоши хора, ние просто търсим по-добър живот", ........под полите на германките и в джобвете на германците!