24

Анонимен

преди 8 години

Соцкомунистите от БСП ги направиха недосегами за закона, защото им позволяваха безплатен ток и вода за да гласуват за тях, така ги научиха в началото на нагласения от тях преход за преминаване от социализъм към червен капитализъм и сега ромитО свикнаха да не спазват никакви закони!

23

д-р Петров

преди 8 години

Toзи рак,тази язвна на страната(това гнусно племе) трябва да бъде изрязън и унищожен....

22

Анонимен

преди 8 години

само не разбрах от кога тези хора носят Български при това Християнски имена , от кого е било разрешено и кога се е случило това

21

Анонимен

преди 8 години

Какво ли оправдание пред себе си трябва да измислиш за да спиш спокойно и да защитаваш подобни у.роди

20

Кремиков

преди 8 години

каторга трябва да има и тези *** да работят до живот там. Също и по 2 часа мъчение на ден първите няколко месеца!

19

Анонимен

преди 8 години

Интересна гледна точка. Престъпници, дремещи на социални помощи и лев не плащащи на страната,берящи, крадящи, освен това и убийци, са представени като жертви,даже стресирани жертви.

18

Mdaa

преди 8 години

доживотна не ами директно на бесилото / електрическия стол. Друго тези диваци няма да ги оправи.

17

Анонимен

преди 8 години

Като се вади пушка, се стреля, а не да се плашат гарги.

16

Анонимен

преди 8 години

Олееее как искам да видя тия как ги е страх малиии смехххх

15

Анонимен

преди 8 години

бананова република

14

Осман

преди 8 години

Това не са човешки същества. Жалко за човека и неговите близки.

13

Феликс

преди 8 години

Не е трябвало да стреля във въздуха ,а във вакуума, който е в главите на тия ***.

12

Калина

преди 8 години

Какво значи да не изправяме българи срещу роми? Нас отдавна са ни изправили един срещу друг- още в момента, в който започна да се налага ние да плащаме сметките на патладжануте. И да си мълчим и траем когато ни бият, крадат, за да "пазим крехкия мир"

11

Джак

преди 8 години

Ето това е резултата от мултикултурализма или съвместното съжителстване на различни етноси. Най-добре обаче се вижда резултат в щатите където затворите са толкова препълнени, че се налага да пускат престъпници предсрочно за да освободят място за нови. Парите от бюджета давани за тази пародия на правосъдие са астрономически а нивата на престъпност само вървят нагоре. Истинското решение винаги е било и е монолитна етнически държава а другите по родните им места,в случая в Индия с едно споразумение

10

е да де

преди 8 години

Срещу тия трябва да важи правилото око за две и зъб за чене докато не се вземат безмилостни драконови мерки тия хуманoидободобни няма да бъдат озаптени.

9

Хъмм

преди 8 години

Нещо, колкото и пъти да чета статията и пак не мога да разбера смисъла на всичко и не виждам никаква логика с тия 20 лева и уплашени жители на махала...

8

Vesir

преди 8 години

Da gi besiat.

7

Анонимен

преди 8 години

"в което Николай - единият от подсъдимите е искал, когато налива втория път нафта да му се зачетат тези 20 лева, които са платени предварително"но пък статията започва с "Заради неплатена сметка от газ за 20 лева избухва скандал между тях и собственикът"т.е сипвайки газ, тъмният ни съгражданин е дал 50 кинта и понеже от бензиностанцията нямали да върнат 20 и е почнал скандала?

6

Анонимен

преди 8 години

Защо само тези са арестуваните. И други са били човека. И колко е била уплашена тази махала та са се спуснали всички да го бият. Явно властта пак си измива ръцете с двама случайно посочени.

5

Анонимен

преди 8 години

Уплашени се нахвътрлили с лопати. Милите жертви на обстоятелствата. Мам........ им нагла