20

Анонимен

преди 8 години

Защитавал се е от пинчер ли? За каква самозащита може да става въпрос?

19

Leyla

преди 8 години

Ами ако е самозащита на съседа,тогава какво правим.

18

тнж

преди 8 години

Ами, щом убийството на гръбначно животно е обявено за престъпление в Наказателния кодекс и има сигнал за такова, ще разкрива, какво да прави?

17

До 22

преди 8 години

Според вас, тази "новина" е много по-важна от убийството на човек! Направиха зоополиция , а оставиха хиляди хора по селата на произвола и действията на ромите !Това ли е нормално ?

16

Четири лапи

преди 8 години

Нещо,което в нормалните страни е обикновенно-тук се смята за новина.Навсякъде полицията разследва убийство на кучета и котки и присъдата е три години затвор.Само в САЩ може да стигне до 20 години.В затвора тези убийци се смятат за най-търсени сексуално.Тука *** сигурно ще го пуснат.

15

Анонимен

преди 8 години

Изявление на премиер министъра на Република България - Бойко Борисов !- Аз го хванах ..... ама съда го пусна !?

14

Анонимен

преди 8 години

Спешна телеграма на Външно министерство до държавата Израел !Поради възникнал инцидент, между гражданин и куче мини пинчер и нтевъзможност да се справим, моля изпратете два отряда на вашите служби - МОСАД за разследване на случая !

13

Анонимен

преди 8 години

Изявление на минстъра на отбраната на Р.България !Поради създалата се екстремна ситуация в района гр. Русе, и след вероломно нападение на мини пинчер над редови гражданин, щаба на Българската армия взе решение !1. Изпраща 1ва и 3та Стрямска бригада да заеме позиции в района на Русе !2. Военни хеликоптери да облитат района на инцидента и да докладват за ситуацията там !3. Ескадрила от 6 изтребителя Миг-29 да бъде приведена в пълна бойна готовност !

12

Бай Иван

преди 8 години

Най-после нещо весело в този сайт.Ботьо Ботев поискал ли е помощ от ФБР и ЦРУ ?

11

Анонимен

преди 8 години

До DOGНе знам откъде са ти наблюденията - може би около последната спирка на Метрото в Обеля. Пред Народния само кучкарите са събират след любимците си- нито майките с деца, нито пияните тийчета си събират ла**ната от градинките пред/около Народния.

10

Анонимен

преди 8 години

Днес пинчер, утре - дете!Това го пиша за олиго-френите, дето се радват на смъртта на малката животинка.И то е Божа душичка, и то душа носи бре, кре-тени такива!

9

Анонимен

преди 8 години

Това май ще да е първото разкрито убийство на МВР за тази година, честито! Шегата настрана - пинчерите са злобни кученца и сигурно това пострадалото доста се е "карало" на всички и е дразнело блока, но убийците на всякакви животни са просто садисти и трябва да си понесат наказанието. Агресията му е аналогична с тази на бежанците в Кьолн - нападаш безсилния, за да се чувстваш велик.

8

Анонимен

преди 8 години

- Ало , шефе , случая е много заплетен ! Пращай Ботьо Ботев ! Ние се оттегляме !

7

DOG

преди 8 години

В София освен бездомните глутници е пълно с кучкари. Не съм видял никой стопанин на куче да събира фекалиите им. Не знаят какво е кучешка тения. Трагедията в родния ми град е пълна. За един пинчър става огромен проблем. Колко пъти са ме хапали. Най-добре е да се ходи с едно винтонарезно желязо и да ги трепеш, иначе доста народ ще изпохапят и разкъсаха до смърт не малко хора.

6

Анонимен

преди 8 години

Ха, хаааааа, Баскервилския мини пинчер се появи и в Русе !!! Страх тресе града !!!

5

Анонимен

преди 8 години

Пристигна ли разследващата група ? Отпечатъци взеха ли ? Има ли заподозрян ? Пинчера с намо рдник ли е бил ? Номера на обувките на заподозряния отговарят ли на нанесения шут ? Колко време се е разигравала схватката ? Свидетели ? Припаднали след екшъна ? Повикан ли е медицински екип за пострадалия пинчер ? Изпратиха ли хеликоптер ? Раьона отцепен ли е ? Следят ли се други заподозрени ? А други агресивни пинчери ? Докладвайте !!!

4

пожелание

преди 8 години

Сега виновният да го осъдят до живот , а престъпниците да продължават да коват закони в парламента !!

3

Анонимен

преди 8 години

Малййииии, този заплетен случай на убийство е само от компетенцията на Ботьо Ботев !!! Друг там да не пипа ! Само той е спеца по убийствата ! Бас ловя че до 4-5 г. ще открие убиеца на пинчера !!! Но съдаааааа, ех съдааааа, той ще го пусне ........

2

Анонимен

преди 8 години

Ужас!!!! Каква драма!!!

1

77777

преди 8 години

Ами те тези минипинчери са най-страшните и злобни кучета, които без да се колебаят нападат хората и ги изяждат още живи. Този не е трябвало да го рита, защото е опасно, а е трябвало с гранатомет да му види сметката или още по-добре да го прегази с танк. На собственичката на минипинчерът трябва да се тресне огромна глоба, че отглежда такъв опасен дзвер в къщи.