54

юбералес

преди 8 години

Teпърва ще започне тормоза над ''унтерменшените''- прецизно, методично, планово, и за сметка на това - постоянно. Било от ултраси или полиция.

53

Джейм

преди 8 години

Германските полицаи не са истински полицаи те са еничари. Те не защитават народа си от ислямистите и африканците а им помагат срещу народа си. Както еничарите са взимани от местното население промивали са им мозъка и са ги използвали срещу народа им, същото става и с германската полиция. Германската полиция е в ролята на окупационни еничарски части.

52

Джейм

преди 8 години

Изпитвам все по-голямо презрение и гняв към германската полиция която предава народа си като не прави нищо срещу нашествениците а се стреми да пречи на собствения си народ да се защити. Явно е че ако германците искат да се спасят от геноцида който им готвят не0либералите трябва първо да поемат инициативата и да се разправят с предателската полиция. Като я вкарат в глуха защита мислеща за собственото си оцеляване вместо да защитава изверги бързо ще се разправят с паплачта.

51

като се замисля

преди 8 години

всъщност правителството дава на тези... усещане за ненаказаност.Има идруго-докато европеецът търпи всички изстъпления на тъпоумие, те не търпят-веднага си търсят правата.Явно не са толкова ***...всичко емного заменено. както при изразите приписвани и извършвани от чужденци. Кой интелигентен човек би казал на черото бяло.Тези аспекти не ми бяха известни до днес.Жалко

50

Анонимен

преди 8 години

Да командироваме *** в Кьолн!Нека пише от първо лице!И може би ще разбере....

49

Анонимен

преди 8 години

"накараха някои политици да поискат по-строги закони срещу извършилите престъпления мигранти, отбелязва АП." - Яяя оказва се то било имало други закони за имигрантите и за "аборигените". Пък аз се чудя що полицията не ги закача тия маймуни.. Сега е ясно, те имат право да изнасилват която си пожелаят, нали са гости на Меркел, така да се каже..

48

Осведомен

преди 8 години

Сега всички лекьосани маймуни, които се бият и колят помежду си за територии, щом някой ги порне с ножето, веднага ще се оплакват, че това са германски ултраси.

47

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

Не трябва ВСИЧКИ мигранти да се слагат под общ знаменател-около един процент са добри и нормални хора. Останалите обаче 99 процента вън от Европа-цюрюк там откъдето идват...

46

Анонимен

преди 8 години

"Приобщаването" към европейските ценности на получовеците е било малко, но все пак е добро за начало.Ще ги научат да минават на другия тротоар като видят бяла жена :)))

45

Българин от Германия

преди 8 години

Най-добрата защита: Вместо "една ръка разстояние" - средиземноморска ширина !!!

44

Анонимен

преди 8 години

Видиш ли го че е црънкьо - МЛАТИ !!! МЛАТИ и си трай !!! А пък той как иска да го приема !

43

до бежанците

преди 8 години

Моля, не слагайте всички ултраси под общ знаменател. Повече от тях са образовани и имат семейства и те нямат друг избор освен да ви бият! Обстоятелствата ги карат да го правят. Не им се сърдете. Вместо това отделете от залъка си и от социалните ви помощи и им дайте и на тях. Ама и вие сте си виновни, трябва да стоите на поне "една ръка растояние" от ултрасите, че да не ви бият. Трябва и да се изрусявате и да си правите пластични операции на носовете, че да не ви бият.... На ви сарказъм

42

Анонимен

преди 8 години

червените хибриди изпаднаха в ШИЗОФРЕНИЯ как едновремено да хвалят Мамашистана и В СЪЩОТО ВРЕМЕ да викат хайл ХИТЛЕР

41

joretokz

преди 8 години

Германските полицаи са ,като наще ....... .За какво разследват като се знае.И тепърва ще се увеличават нападенията върху *** от 3-ят свят .

40

:-)

преди 8 години

Когато Държавата не си върши работата, хората си я вършат сами. Неволята учи.Хайде, дано и ние българите прихванем малко от този ентусиазъм и се обединим срещу нашествениците вън и вътре в страната ни. И онези над 1 млн цветнокожи у нас трябва или да се интегрират в нашето общество, или да хващат пътя. Нищо, че по закон са български граждани. Законите са едно, а реалността е друго. Законите търпят и промяна.За съжаление след 45 г Червен терор сме загубили голяма част от този живец.

39

Анонимен

преди 8 години

Време е за неправителствен Вермахт! После и SS.

38

Анонимен

преди 8 години

До TRAKIEC_ORIGINA стига с лъжите чарвен сапунн

37

Анонимен

преди 8 години

На плаката силно послание:"Изнасилвачи-бежанци,не сте добре дошли!"

36

Анонимен

преди 8 години

От ревност е! Не е расистко.

35

Анонимен

преди 8 години

Това което сам си направиш и дявола не може да ти го направи!!! Полицията не иска да защити собствения си народ, а защитава тези престъпници. Те незаконно са влезли в чужда държава!! И само заради това трябва да бъдат съдени и екстрадирани ! И след като държавата не иска да те защити, хората сами ще се защитят. Още през пролетта казах, че в Европа и най-вече в Германия предстои гражданска война!