7

Анонимен

преди 8 години

Прав си,но кой къде да звъни и на кого,като заради усложнена зимна пътна обстановка от метео службите дават по 24 часово дежурство,а кой къде се намира както се казва ходи та ги разбери,както и в новините произшествието,катастрофата станала,преброени са всички,но за кое място става въпрос *** та разбери,ако не на място има да се чуди бая да се двуоми човек в кое платно,коя лента,в коя посока,в направление на расклон,на кой километър,ориентир,щот се касае изглежда за петно от 15-20м.я го нацели.

6

Батакист

преди 8 години

Жалко за загиналите, но тук въпроса е и коко граждани са подали сигнал за заледяване след като са минали оттам. Обикновено всеки смятат че някой от службите е длъжен да предвиди и еустанови заледяване. Ами няма такава технология все още, поне не и у нас, така че едно предупредително обаждане също би могло да предотврати такива произшествия, но ттова не е в стила на редовия българина ха-ха-ха.

5

Анонимен

преди 8 години

Да се съди кмета на Плевен и плевенска община, защото за ПОРЕДНА година градът е затънал в сняг и лед. Нещастници! Кой ще върне живота на хората сега???? Само лапат и се гушат, и усвояват субсидии и финансиране, а пътищата им като на затънтено село в най-дълбоката провинции. Как не ви е срам, бе хора, как, нека ви тежи на съвестта сега?! Как не те е срам да си кмет на място, което зимно време изглежда по подобен начин, хората се пребиват по улиците. От лекар та на адвокат, безсрамие!

4

Анонимен

преди 8 години

Явно загиналите приживе са повярвали, че парите от винетките отиват за поддържане на пътищата, а светлината от фаровете спасява животи. Блажени са вярващите, лека им пръст.

3

Борисчо

преди 8 години

Предлагам още по-висока цена на винетката. Явно все още не достигат средства. Нова цена - 197 лв

2

Анонимен

преди 8 години

Хайде да помислим сега кое министерството трябва да се даде на съд.

1

nemam nervi

преди 8 години

Мазната поничка да излезе и обясни сега защо не е опесъчен участъка