234

БГТРАКИЕЦ

преди 8 години

ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО,БЕЖАНЦИТЕ ЗА ЕВРОПА ЗЛО,ЗА БЪЛГАРИЯ РАЗВАЛЕНИТЕ ОТНОШЕНИЯ С ТУРЦИЯ ЗА НАС ДОБРО.СТИГА АКЪЛА НА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ДА ИМ ДОЙДЕ НАВРАМЕ А НЕ СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА,СПОРЕД МЕН,КАКВО ЩЕ ЧАКАМЕ НЯКАКВА ЕВР.КОМИСИЯ,БАТИ БОЙКО ДА ГРАБВА САМОЛЕТА И В МОСКВА,ТОЛКОВА БЪРЗО ЩЕ СТАНЕ И ПО МЪЖКИ ДА РАЗГОВАРЯ С ПУТИН.ТОЙ ОБАЧЕ Е НАСЛАН И ЧАКА ДРУГИ ДА МУ СВЪРШАТ РАБОТАТА.ТАКА АВТОРИТЕТ НЕ СЕ ТРУПА.ОБИКНОВЕННИЯ БЪЛГАРИН ВИЖДА ,ЧЕ ДРУГ ИЗХОД НЯМА,А ДИПЛОМАЦИЯТА СЕ ЛУТА КАТО В ТРЕТА ГЛУХА.

233

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

До ввв.руските новини също го подвърдиха.макар че *** василева винаги си измисля глупости против русия.русия дава топлота на нас българите дори и наще домашни животни ще са благодарни на русия.това са нови работни места и 400 мил.долара годишно от транз.газ за бг

232

Анонимен

преди 8 години

До тя.Дати ... м..... защо не отиваш във русия.И от там пиши.Всички пикаете срещо вятъра.

231

ввв

преди 8 години

Елкееее ей тва му се вика......"търгът" бе спрян *** заради критиките отправени от ФАС (федералната антимонополна служба) към Газпром.Ти чувала ли си за нея?Изглежда не.ама нали повечето сте били в Рф през google earth и виждате през него че тя е още в средновековието."поръчката" за близо 160 млрд. рубли бе дадена директно на Ротенберг..***!тоя не го лови нито твоята нито на господарите ти рецесия дето си я измисляш....или от някъде другаде си я намерила като лъжа

230

тя

преди 8 години

Тук чета и виждам , че един или най- много двама пишат гадости срещу Русия и се чудя какви са тия прости люде и как по писането им личи на какво ниско ниво са !

229

тя

преди 8 години

Както се казва в поговорката "всяко зло за добро" /жалкото е , че се отнася за погубени два живота /, но сега е момента да погодим номер на турците и да се ухапят за г..., а ние да станем енергиен достамвчик към Европа!

228

Анонимен

преди 8 години

До ПАРТИЯ = МАФИЯЕстествено, китайците какво стана с техния поток ? До под кривата круша както и с всичко останало което путин обещава, листа е дълъг южен поток, турски поток, БРИКС валута, благоденствие в крим и източна Украйна, сирийската операция ще е за малко време и без жертви и войници, проекта новоросия, мега евразийския съюз без нито един кандидат...Има ли още някой да вярва на този шегаджия и на приказки и на външен вид ***?

227

Анонимен

преди 8 години

Da,Da,Da,ami ne! Bez problem za vashi pari!

226

До 290

преди 8 години

До АнонименОт Европа или Турция ще е по евтин бе будала, сега нашия е най скъпия, кой луд би искал старото и най скъпото?

225

Анонимен

преди 8 години

До гробaрНе е верно, тоалетната хартия е по скъпа и по полезна от рублата, единствения недостатък е че идва в рола

224

На-найци

преди 8 години

Отмъстителният Миньон от Кремъл няма да пусне гювеч.

223

гробaр

преди 8 години

Aве читaци недни, мноого сте нaзaд с инфото ве, рaшките сaми сa опровергaли губернските " бг" мерaци зa южен пAток. AХAХAХAХA СМЕШНИЦИ рублятa стaнa тоaлетнa хaртия кви пAтоци сънувaте ве?????

222

Анонимен

преди 8 години

По -добре газ от ЮП ,от колкото газ от север, през цяла Европа или отТурция!

221

christo_m

преди 8 години

"Гладна кокошка просо сънува". Нали като верни евроатлантици спасихме законността и реда от попълзновенията на Путин.

220

Анонимен

преди 8 години

Да живее велика Русия и нейната по-малка сестра - България! Винаги заедно!

219

Наш'та система

преди 8 години

Българи - руснаци! Българи - ...

218

Kosto-cz

преди 8 години

Za cuzdencite sa Balgari=Rusniaci .Mozebi neste saglasni nu e taka.

217

Анонимен

преди 8 години

До petkoДа доближи нато страна пак и ще видиш с какво, за доказателство помисли защо изведнъж всички руски провокации с техните таралясници спряха около границите на нато страните? А преди турците да свалят СУто провокации имаше всяка седмица даже застрашаваха и гражданската авиация

216

Анонимен

преди 8 години

281 сепукото си го направи ка Путин на който му свалиха СУ космическия апарат от военно космическите междузвездни междугалактически въздушни сили на Русия и "отмъсти" но турците като накара руснаците да ядат зарзават на един месец докато го докарат от братската южна Америка, обърках се, на кого е отмъстил путин на руснаците или на турците ? И днес тръбата пак няма от къде да мине а денги те за червената армия свършват

215

Анонимен

преди 8 години

Oт статията: "Второ, Анкара буквално си направи сепуко, като свали Су-24 на чужда територия."Това пък как го решихте? Там ли бяхте? Аз пък имам друга информация - противоречива с тази.