32

Анонимен

преди 8 години

Казва се Боуи.

31

Нийл

преди 8 години

Направо не е за вярване като гледам колко се възхищавате и обичате сатаниста Дейвид Бауи. И си цъкате плюсчета а на тези които го изобличават такъв какъвто е минусчета. Бил е сатанист, това са факти!!! Музиката му е пълна със сатанински, окултни и масонски символики. Как може мозъците ви да са толкова промити от холивудската пропаганда че да не искате дори да проверите за това в нета? Холивуд издига сатанисти за "звезди" които се превръщат в идоли за мнозина които не знаят истината. Това е тъжно

30

DAVID BOWIE SATANIST

преди 8 години

https://youtube/watch?v=8wwTZLw3hqw

29

до 30

преди 8 години

А ти като не пушиш, ще живееш вечно, нали? При това след пенсионирането си ще живееш сносно и няма да броиш стотинките, ще живееш дълго-дълго, защото животът ти ще е прекрасен и нищо няма да ти липсва, само и единствено цигарите са проблема.П.П. Непушач съм.

28

23

преди 8 години

R.I.P

27

Краси

преди 8 години

Един от най-великите музикални артисти на Великобритания. Бог да го прости. Един много нестандартен, артистичен и шарен изпълнител. препоръчвам на всички да си пускат по-често негови композиции. Все пак трябва да се отбележи, че животът му не приключи рано - с оглед автобиографичните споделяния на Мик Джагър и Елтън Джон за нощите с наркотици, алкохол, безразборен секс и т.н.

26

Анонимен

преди 8 години

Дейвид Бауи бе от ранга на Франк Дзапа. Музиката му бе един низ от изтънчени и многопластови вицове, пародии и индиректни внушения. Известно е, че когато хората не могат да разберат филма, те си излизат от залата, но проблемът е в нивото на хората, а не на артиста. *** му ни дава урок по биология - дори и великите не са вечни, а камо ли ние. Но поне някои хора остават огромно наследство за идните поколение и с това са велики.

25

Vangelis Stavros

преди 8 години

Look up here, Im in heavenIve got scars that cant be seenIve got drama, cant be stolenEverybody knows me now...Lazarus 2016

24

Марк Твен

преди 8 години

Бог да прости този велик музикант! За съжаление и той като много други стана жертва на пушенето. Пушенето убива най-много хора в днешно време.То е най-масовият убиец.Всеки ден затрива десетки хиляди хора. За съжаление хората на изкуството пушат най-много защото смятат, че това е форма на бунт, интелект и артистичност. Но пушенето е единствено зависимост към наркотик. За съжаление от този наркотик няма измъкване. Може да изберете или да спрете да пушите или да се видите скоро с Дейвид и Марк Твен

23

АнтиКаруцар

преди 8 години

Артист, за когото няма граници. Кралят на алтернативната музика.Сигурно на много ще им се види смешно, но едва сдържам сълзите си, защото това е един от малкото музиканти, които не само правят хубава музика,но и наистина, наистина докосваха душата ми.Вечен поклон!!!

22

Анонимен

преди 8 години

Жалко, толкова талантливи хора си заминаха през последните месеци...Само чалга простотиите стоят тук. Те ще живеят вечно.

21

Анонимен

преди 8 години

Велик музикант! R.I.P. И поклон...

20

до 24 и 25

преди 8 години

Като 13 те харесахме, ама не прекалявай. Не цапай паметта на този велик артист.

19

Анонимен

преди 8 години

Миле Китич и Люпко Петрович търсят само месо от кокал и рикия. За това държат положението:)

18

разтревожен

преди 8 години

А Миле Китич добре ли е?

17

Анонимен

преди 8 години

Лека му пръст!Невероятен музикант!Жалко!

16

Анонимен

преди 8 години

О, неееее!!!

15

Валентин

преди 8 години

До АнонименАма Бубър и той е легенда вече.

14

до 17

преди 8 години

Артистите принадлежат на целия свят, не на една държава!

13

Валентин

преди 8 години

"Нова тежка загуба за музиката, почина Дейвид Бау"Дреме ми за някакъв чужденец, българин да беше повече щеше да ме интересува.