13

Анонимен

преди 8 години

Понеже сте им дали бг паспорти и ще им искате държавата.Хитро, много хитро, ама тея бунтовници не си поплюват - бият и убиват и псуват.

12

Анонимен

преди 8 години

Като приемат Албания и Косово в ЕС, ще се окаже,че там българи няма.

11

1

преди 8 години

До Анонимен-5,а ти *** признал ли си малцинствата в България,че мислиш за малцинствата в Сърбия.

10

Анонимен

преди 8 години

До 5.Както вече някой написа, в Сърбия, малцинството ни е признато. Ей каде е Сърбия, бях и видях, табели на БГ, надписи на общини и училища... обаче, захранват ни с глупости, но никой не пита за беломорска Тракия??? Къде сме там? Къде са правата и къде са сънародниците ни? Няма ги!!! По време на Т.Живков, всичките ТЕ и в Сърбия и в Гърция живяха много по-добре и не ги интересуваше нито България нито асимилация нито нищо!!!

9

Един Българин

преди 8 години

До 8Хайде пак мнение от някой, който изобщо не знае проблемите на българите в Сърбия. За асимилация, насилствено обеднинение със сръбски общини, за раждане в тамошните болници и нерегистриране на бебета с български имена, за невъзможност за внасяне на учебници на български език, отпечатани в България - конституционно право на българите по сръбската конституция, чували ли сте? Точно с албанците от край време сме в добри отношение именно заради "великосърбите" и няма лошо да признаят българите.

8

българи, няма в...

преди 8 години

България, тръгнали да ги търсят по Света !!! Нещастници от КГБ !!!

7

Анонимен

преди 8 години

Сърбите отдавна признаха българското малцинство и книгите там са на български а и новините им ,а вие ги само плюете как са предатели-признахте Косово между първите,дадохте си коридорите за бобардировки,винаги в ООН гласувате срещу тех ,като последния за Косово в Унеско.Аре сега да видим вашите дългогодишни приятели дали ще мърднат с малкия си пърст за вас. Всичко славянско се е изгубило от Вас ,а приличате на американски сателит.

6

Иванчо

преди 8 години

Ние хубаво искаме, ама като другите поискат от нас същото вдигаме врява до небето и не даваме 🙂

5

Анонимен

преди 8 години

До Цветанка точно те ще призная червена кифличке примери от историята бол ама от шумадиски те свиини дето ги харесваш НЕ ЧАКАЙ ТАКОВА НЕЩО

4

Анонимен

преди 8 години

До ****1карабина е руския мамамул баща ти опрашил Наташа общата *** ПАНЯЛ ВОЛЕНЕ

3

Цветанка

преди 8 години

Баш пък шиптарите ще ти признаят нещо или някои....

2

Ангел

преди 8 години

Глу.пако, прочети за Мала Преспа и прошението до българската царица за застъпничество пред италианските власт по време на окупацията на Албания!А дали са мюсюлмани или не - няма значение ако се чувствуват българи!Привличането и работата сред българите в чужбина засега е най-работещият вариант за борба с демографската криза!

1

****

преди 8 години

Щели да искат признание за 200 000,ами те там все карабини,за какво са ни те,тук малко ли ги има,че и още да признават,по добре да си останат такива каквито са си сега.