14

Joko

преди 8 години

Решението е просто. Спират субсидиите на партиите. Продават лимузините на парламента. Задн*ците от п***рл***мента тръгват пеша, а децата получават микробусчета......

13

Анонимен

преди 8 години

Ей ??? БОЙКО ВИ ДАВА, ДАВА, А ВИЕ НЕ ВЗЕМАТЕ ????

12

Иво

преди 8 години

За депутатите може нови коли,а помаците огън да ги гори,нали?

11

Смях !

преди 8 години

Помните ли какво каза Бойко наскоро по случая с ДПС ? ЗА МЕН БЪЛГАРИЯ СТОИ НАД ВСИЧКО !Но не уточни - А ТРЯБВАТ ЛИ МУ ХОРАТА В ТАЗИ "ДЪРЖАВА" ???? Защото държава без население е ТЕРИТОРИЯ !!!

10

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 13Какво значи ПОМАШКИ бе хайванин ??? Ти какъв си ???? И кой ти каза че си такъв ???? ХОРА СА ТОВА !!! СЪОТЕЧЕСТВЕНИЦИ !!!!

9

ДПС

преди 8 години

Само за изборите има осигурен транспорт....

8

Анонимен

преди 8 години

Какво занимавата министерски съвет с подобни глупости.В момента от там са заето да откраднат Овъргаз от С.Дончев и да го дадат на Доган/Пеевски.Също така...се крият, защото трябва да обясняват за вече няколкото убийства от началото на годината, а те така уверено ни убеждаваха колко сигурни сме тук, в родната ***.

7

Анонимен

преди 8 години

Общините масово ползуват ученическите автобуси за странични цели- посещения на различни общински изяви, спортни състезания, возене на пенсионерски хорове и какви ли не. Затова и се амортизират бързо.

6

Анонимен

преди 8 години

ГЛЕДАХ .... И ПЛАКАХ ...... !!!!

5

Мазаен депутат

преди 8 години

Атидже също трепери за детето си. Често е виждала депутатските лимузини по телевизията. Чуди се как за тях пари има, а за децата й не.Атидже когато си продаваше гласа взимаше кебапите,олиото ,ориза и т.н не ривеше ся риве.Атидже ако имаше някой на последиия етаж,щеше да разбере ,че ТЯ с гласа си е купила скъпите лимузини и детето и заради това ходи пеш на упилище!

4

Анонимен

преди 8 години

БОЙКО, продай това бронирано БМВ бе ! Купи с парите от него едно бусче на тия деца ! Не те ли е срам бе !!! Бабо Цецке, не те ли е срам и теб бе, да си возиш т.рътката в скъпа кола а тия дечица пеша в студ и мраз, в пек и дъжд да ходят пеша на училище !???НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ ???

3

хахаха

преди 8 години

ам днес го дават 15-20 градуса , така че да си напишат домашнште ----навремето хората пеша са ходили до другото село и са си носели дървата и пак станали хора - сега автобусчето им виновно

2

duhku4e

преди 8 години

Мъка,мъка!Българино събуди се,че чедата ти загиват!Мафията,наречена държава,няма наядане!ЗА служебни коли има милиони за децата няма?...Аллах и Господ да ви Убие!

1

Сп??нс

преди 8 години

ама да се ремонтира пътя ,за да не се съсипе новото бусче , което струва доста хилядарки нито дума , и тука ги събират от колибите за да ходят на у-ще , ама пътищата ги асфалтират още преди да се наложи ,