10

Анонимен

преди 8 години

Взе награда ,ама сочното д**** на Лейди Гага замалко да го събори от стола. ;)) Няма две хубави.

9

Анонимен

преди 8 години

Той си има всички награди,защото ги заслужава,дано и Оскар вземе за този страхотен филм,браво и на Иняриту,добре са се окичили двамата със тия три златни глобуса.Същото им пожелавам и при Оскар-ите.

8

До авторката

преди 8 години

Това "най-сетне" в заглавието показва, че авторката на статията дори не си е направила труда да провери дали Леонардо ди Каприо вече е получавал награда/и "Златен глобус" преди да напише това "сензационно" заглавие.

7

Анонимен

преди 8 години

Тя година като цяло иначе филмите са доста слаби. На леонардо изпълнението както винаги е на ниво, но сценарият на филма е еднопластов, просто история за оцеляване с цел отмъщение. А "Марсианеца" е пълен с клиширани реплики и типичната американска надменност и го възприех по скоро като забавен, отколкото драматичен филм. Който иска да гледа качествен филм в този жанр да гледа "Луна"("Moon") от 2009 г.

6

Анонимен

преди 8 години

Не го залъгвайте с глобусчета дайте му Оскар на човека!

5

do X

преди 8 години

ми комедия е бре, пича си залепи скафандъра със скоч, базата залепи със скоч, а да не забрашим.... и ракетата си позалепи, че те без скоч не летят...

4

Discovery

преди 8 години

Дайте му оскар бееееееееее!!!!!!!!!!!!

3

x

преди 8 години

Марсианецът - комедия или мюзикъл WTF ?????

2

...

преди 8 години

Какво най сетне бе шмиргели. Той има поне по 1 награда от всичко с изключение на Оскар. Има 2 златни глобуса преди този. Този му е третият. Като вземе оскар тогава ще е най-сетне.

1

ДС

преди 8 години

Леонардо одавна е показал че е велик актьор.