12

Бесен

преди 8 години

С какво ще ме мотивирате бе?? Аз съм магистър, със стаж в държавна администрация, с три езика и вече 4 години съм без постоянна работа. Принуден съм да работя като общ работник по магазините за да се изхранвам. Не защото не съм кандидатствал другаде или не ме бива, а защото всичко е връзкарщина в тая държава. В мвр и администрациите само по роднинска линия назначават. Особено в мвр и данс там ако не си рода с някой нямаш шанс. На други даже искат по няколко хилядарки за да ги назначат там. Живи да не сте!!!

11

8

преди 8 години

ВСЕ ЕДНО ДА СЕ ОПИТАТ ДА МОТИВИРАТ УМРЕЛИТЕ ДА СТАНАТ ОТ ГРОБА!

10

Анонимен

преди 8 години

"медиатори".... сиреч, поредните парaзити, хранещи се от потта и кръвта на българина.

9

Бай Тошо

преди 8 години

Едно време за товасе грижеха кварталните, и то с доста по добър успех.

8

Анонимен

преди 8 години

На безработния, който иска да работи, не му трябва мотивация, а работа!На мързеливия му трябва не мотивация, а тояга ама хубава яка дебела тояга!

7

Кирил Софийски

преди 8 години

Стимулите за труд ,откакто свят светува са три -глад, страх и впоследствие финикииски знаци !!!! Така ,че в случая едни "психолози" ще усвоят едни пари по абсурдна програма! Ще ми е любопитно ,като как тези "психолози " ще убедят *** ни съжители да се трудят цял месец срещу 430 лева ?!?! Бихте ли били така любезни да публикувате и резултатите от труда на тези добре платени "психолози " ! За парите ясно ще ги усвоят .

6

vlady

преди 8 години

Нормалното ниво на минималната заплата съответстващо на БВП е около 600лв, 1000 са твърде много за сегашното състояние на икономиката.

5

1

преди 8 години

Психолозите трябва да отидат да убедят властта и бизнесмените, че трябва да се увеличи минималната работна заплата на равнище 1000 лева, тоест 50 % от минималната работна заплата да е за основните разходи.

4

До $идни Ав$тралия

преди 8 години

ислямска държава вече имат халифат на Филипинете, скоро и тебе да не те забулят!? Аххахаххахаха ;D

3

Анонимен

преди 8 години

Пълни глупости и безмислици изписали.Общо взето ви казват,че наемат ромски медиатори да карат малцинствата да се регистрират в бюртото по труда,но не за да работят или да им търсят работа,а за да взимат социални и реално да ги преброят.Ако не знаете-по броя на регистрираните се мери нивото на безработица.В бюрото по труда е пълно с "атрактивни" обяви за работа с изключително голямо възнаграждение,като дори 1 неграмотен гражданин не иска да отиде за тази крупна сума :)

2

Анонимен

преди 8 години

Преди щяха да ходят по заведенията да агитират безработните да работят. Сега им трябват психолози. А резултатите къде са? (Не съм чул за намаляване на безработицата). Става явно само за "усвояването" на едни пари.

1

Анонимен

преди 8 години

Ще се озорят доста докато накарат гражданите с цвят на маслинка да заработят!