51

Анонимен

преди 8 години

ЗНАЧИ Е БИЛ ЗАТВОР ПОД ПРИКРИТИЕ И СА РАЗБРАЛИ СИРИЙЦИТЕ ЗА ТОВА...

50

Анонимен

преди 8 години

" Сирийският център за наблюдение на правата на човека " -що е то?Няколко кибика пред компютър в централна европа!Как си поличават данните? По картиките в интернет нали?! И ние да вярваме ли що ли?

49

Анонимен

преди 8 години

До до 44 Кипър . Ама не си бил роден .

48

Анонимен

преди 8 години

До Ач А,аа! Гърмели ,гърмели ...и по концлагери ...нещо си проспал .

47

Анонимен

преди 8 години

Не е важно къде се бомби , важното е да се бомби!Това е 5679-тия обект на ИДИЛ , разрушен от началото на съвецките бомбандировки...

46

Анонимен

преди 8 години

До процедурно питане 56 "колко от тях са жени и деца?" Няма, няма никакъви деца и жени, защото това е само мъжки затвор- за терористите! Само за тях!

45

Анонимен

преди 8 години

Мисля че Путин трябва да започне не с бомби варели, а а бомби цистерни. От 10 тона нагоре. Даже с бомби джамии. С размер на джамията в Мека. Руските бомби са най-избухливи.

44

Анонимен

преди 8 години

До hahaA ti otkade znaesh da ne si bil mejdu islqmistite

43

haha

преди 8 години

До 55policai i oficeri na ASAD sigurno_________________________________________________Явно си много ограничен, и нямаш никаква информация за нищо. Но в Бг сите сте така. Офицерите на Асад са Алуити или Християни. Те са убивани на място ако по некакьв начин ислямистите се доберат до тех. Няма офицер или войник на Асад който да е бил задьржан. Те или са избили ислямистката *** или са загубили живота си.

42

ХХХ

преди 8 години

По добре затвор от колкото болница !

41

процедурно питане

преди 8 години

колко от тях са деца и жени?

40

Анонимен

преди 8 години

Ikvo sega rusnacite kogo sa izbili,v zatvora koi sa zatvoreni ,policai i oficeri na ASAD sigurno ,shtom zatvora go komandva opoziciata,znachi rusnaka izbil policai i voenni na ASAD ha ha ha

39

<>

преди 8 години

"Оживен пазар" ? Ихаааа хората се трепят да ходят на съботен пазар :) Това сериозна статия ли е или за майтапа сте я пуснали ? Бунтовници от едната страна от другата главорези от ИД от третата правителствени сили се бият над мене фучат ракети и самолети ....аз ще стоя и ще продавам *** на пазара ?

38

Аз Малдив

преди 8 години

Хахахахахахахахаха Само прочетох заглавието и си помислих - кога ще се появи като източник на информацията "Сирийският център за наблюдение на правата на човека"... няма нужда от повече коментари!!!

37

майорски

преди 8 години

въпросът не е дали Кюрдистан ще го има като държава след края на конфликта ...Кюрдистан ще го има ...въпросът е дали Кюрдистан ще има граница на Черно море

36

123

преди 8 години

Браво на Братушките така се бори тероризма!

35

стига

преди 8 години

Нашите медий не информират хората за победите на Сирииската армия над терористите а побликуват лъжи и дезинформации от съмнителни източници!?Ния на чия страна сме по дяволите?

34

до 44

преди 8 години

"Много хубаво,не е на хубаво,защото,като компенсация на Турция за Кюрдистан, се дават...Балканите,а там,баш на топа на устата сме ние."Още малко ще кажеш, че има социално подпомагане с територии... Никой няма да даде териториални компенсации на Турция ако тя загуби територии. Нито от Балканите, нито от Близкия изток. Живееш в някакъв измислен свят, в който всичко е в равновесие.

33

Шоп призна:

преди 8 години

Не се интересувам от жени.Напоследък намерих отлично средство за полово задоволяване пускам си запис с речите на Ердоган и ***'струбирам.

32

Анонимен

преди 8 години

космонавтите че са го бомбили бомбили са го но определено не са кацали да броят жертвите ако изобщо има такива де