154

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПредател ли...защото 90 % от тези хора са без език, тръгват подлъгани от розови приказки, мъчат се, унижават ги, лъжат ги с парите, но са там някъде, защото...., всички знаем защо, а не защото ухажването от БГ работодателите им е малко, а и иронично казано не им се ходи на масаж и фризьор. Предатели са онези горе, рибата се вмирисва от към главата, хора самозабравили се и готови на всичко за далавери и пари, докато ние пращаме СМС за да спасяваме човешки животи.

153

Анонимен

преди 8 години

50 - 60 хил. души напускат България годишно. Аз ще кажа 50 - 60 хиляди ПРЕДАТЕЛИ.

152

Изтъркани клишета

преди 8 години

АЛЧНИТЕ КРАДЛИВИ КОМУНИСТИ! За Китайската Народна Република ли става дума или за Корейската Народно-Демократична Република? Там са комунисти и там няма безработица, там има безплатно здравеопазване и образование. В РБ бе реставриран капитализма в най-дивата му неолиберална форма. По-зле и от преди 9 септември, по зле от националните катастрофи при германските деградирали Кобурги.

151

Анонимен

преди 8 години

"В шивашки цех в Търговище заплатата е над 600 лв. за 8 часов работен ден, при осигурен транспорт и ваучери за храна. Служителите могат дори да се възползват от услугите на масажистка, зъболекар или фризьор, ако имат нужда."Ох как ме трогнахте...вие на *** о ти ли се правите?!?!?! Разходите за живот в България са по-високи от някои европейски страни, където същите тези шивачки ще взимат достойни заплати и ще имат истиснско, повтарям истинско здравно и социоално осигуряване и обслужване!ЗакриваЙ

150

Анонимен

преди 8 години

До това положение България бе докарана от АЛЧНИТЕ КРАДЛИВИ КОМУНИСТИ!

149

Анонимен

преди 8 години

Никой не иска да живее в тази ***, управлявана от комунисти!Медиите са едни от най-големите виновници за това положение.ДНЕС.БГ постоянно представя БГ в негативна светлина, същевременно роболепничи пред Русия и венцислави главореза Путин.

148

Анонимен

преди 8 години

Занимават ви с глупости и лъжи !!! По-добре проверете колко пари излизат от България !!! Съотношението е 1:300 в полза на износа !!! Но българина нали е балък ... кълве на *** !

147

Анонимен

преди 8 години

В шивашки цех в Търговище заплатата е над 600 лв. за 8 часов работен ден, при осигурен транспорт и ваучери за храна. Служителите могат дори да се възползват от услугите на масажистка, зъболекар или фризьор, ако имат нужда.....айде сега легенди, изкарахте, че живота там е цвета и рози.

146

Анонимен

преди 8 години

Баси, аз получавам 6000 евро и не ми стигат а тея били предлагали 600 лева заплата. Тука в Германия нормален апартамент струва към 400,000 евро. С българска заплата цял живот да работиш един *** не можеш да си купиш в Германия.

145

Анонимен

преди 8 години

ихааа...заплата 600 лв, след данъци 350 лв чисто..тя тая кандидат шивачка дали няма да отиде за 3000 лв. в бяла държава да прави същото? даже и да няма фризьор и масажистка наблизо? на дървените кратунковци трябва да им стане ясно, че извинението 'ами толкова се плаща в България' до 2-3 години няма да върви просто защото ще останат само ***.

144

Анонимен

преди 8 години

С риск да разгневя изкофелите мурзита ще задам един въпрос.Колко наброява диаспората ни в Русия :)Щото знам, че основно българите са в Мадрид, Чикаго, Лондон и из Германия.Все омразни западни сороски колонизатори :)А за Русия никой не се реди на опашка май, въпреки, че е "велика" страна.

143

Анонимен

преди 8 години

1.7 милиарда са си пари в обръщение създават работни места !

142

webdev

преди 8 години

Специален по здрав със C# за ИТ маймуните

141

яя

преди 8 години

Какъв най-голям инвеститор?Просто пращат пари на близките си. А колко време ще пращат? След като починат родителите им, на кого ще пращат?Този вид "инвестиции" ще се стопят до 10-15 години, а България просто си загива...

140

Анонимен

преди 8 години

maynata vi prodajni politici. rabotete vie sa 300 evro pri tezi ceni. i tezi dvama kandidati sa vi mnogo.

139

555

преди 8 години

Zaplata ot 300 evro a cenite kato v Avstria . I imalo normalen standatrt

138

От 287

преди 8 години

Искам да допълня , че не съм искал да обидя никого! Знам ,че в България все още има много интелигентни, способни и честни хора благодарение, на които все още я има тази страна! Аз лично не съм съгласен с това, че всичко се крепи на парите от емигрантите. Може да има нещо вярно донякъде, но според мен всичко си зависи от хората в България - могат да променят бъдещето си за всички заедно или поединично(емиграция - като мен)! Въпрос на избор!

137

Анонимен

преди 8 години

Taka e, no be si mislete, che samo nai-inteligentnite sa zaminali. Az v chujbina se nagledah na 99% bai ganiovci i selski tarikati. V Bulgaria sreshtah po-inteligentni.

136

Анонимен

преди 8 години

Аз не се имам за предател, макар че сега изкарвам пенсиите на чуждите пенсионери! Някак си в страната, където съм сега се чувствам много, много, много по - свободен , спокоен и по-добре заплатен от времето когато бях в България! Трябва ли да седя в България без работа и да гладувам, да се нервя на абсурдите и да ме мачкат само за да минавам за някакъв фалшив патриот???!! България не я мразя, но няма да живея там ,където животът ми ще го определят някакви мутри и бивши ДС-ри!

135

Анонимен

преди 8 години

До Хех 262Все пак като отиват в молчетата тези пари - има работни места за сума ти хора, които работят там! Това не е ли добре, че по този начин се дава поминък на много хора?! А, ти какво - чакаш някой да дойде и да ти даде на готово ли? Не си познал - на неможачите няма кой да сипе на готово! Тези ,които сме зааминали не сме предатели, поне в общият случай! Хора сме като всички, които искат да живеят нормален живот! И не се оплакваме като теб ! ***!