22

Анонимен

преди 8 години

Не знам защо на този му бяха лепнали етикет топченге и суперпрофесионалист при положение,че не разкри нито едно знаково убийство.На всичкото отгоре по негово нареждане бяха пребили онези украинци по делото Луканов.

21

haaha

преди 8 години

Болни хора и тука намесиха Американците, Обама го уби хахахах... Промити руски тролчета :) Айде дайте да видим сега колко отрицателни ще събере моя коментар :D Нажежете се колхозни мишки :)

20

Анонимен

преди 8 години

Гледах му интервюто на тоя, и въобще не е казвал, че руски наемници са киларите. Просто каза, че в Русия има наемници! Сайта си прави сензация!

19

смехурко:))))))

преди 8 години

Чудно как всичко знае родната Полиция и според поговорката когато хванат магарето за к... разбират че е мъжко.Жалко все пак е човек но толкова години е честен бизнесмен и след ...а след случая е с досие дълго колкото библията..

18

Анонимен

преди 8 години

"Поемал е обекти, работил е обекти, но е бил съвсем в периферията на нещата", заяви Ботьо Ботев - кръгъл ОЛИГОFРЕН

17

следовател

преди 8 години

Определено е самоубийство,... но все пак някой много се е постарал да прилича на убийство и на на нас да ние много трудно да разследваме. Само истински прос...фесионалист.... колега от системата може да забележи.

16

Анонимен

преди 8 години

Това че Ботьо Ботев бил някакъв спец, това просто предизвиква само усмивка.Той е същия почиствач с език като Ваньо Танов.

15

Анонимен

преди 8 години

Според мен това е много професионална и точно разработена инсценировка на самоубийство.

14

Анонимен

преди 8 години

Работата по убийствата е айсбергът в работата срещу криминалната престъпност и тя трябва да бъде поета от най-професионално подготвените хора", заяви Ботьо Ботев.Според него е прекалено рано е да се правят изводи за убийството и нищо не може да бъде изключено на този етап. "Работата по един такъв случай е много трудна, това е огромна работа. Всяко едно убийство, дори и най-обикновеното, понякога се оказва изключително трудно за разкриване", коментира Ботьо Ботев.АЛОООО, Я ПАК.

13

Транзитос към Европа

преди 8 години

българия НЕ става за живеене!Страна на разврата,чалгата и мутрите.Даже емигрантите и животните минават транзит през тази *** и проклета земя.

12

Анонимен

преди 8 години

Ха-ха, Ботев бил топ-ченге. И кое точно му е топовото. Може би това, че заедно с главната Мутра докато беше главен секретар не успяха да разкрият нито едно от 158-те знакови убийства, а само се снимах със загрижени физиономии по медиите. Ама тоя *** народ друго и не заслужава де.

11

Анонимен

преди 8 години

Знаех си аз, че отново Путин е виновен.Сикаджията е невинен. Той само реже ленти и не занимава с крадене на еврофондове.

10

прокто лог

преди 8 години

Личи си американския почерк в излиянията на някой си Б. Ботев!

9

събуди се

преди 8 години

Сретане спиш ли?

8

Едно е сигурно

преди 8 години

Поръчителят е една стъпка по-напред пред онези с гранатомета. Като искаш да ти свършат работа наемаш професионалисти.

7

следовател

преди 8 години

Набеденият за топ-ченге Ботев ,няма нито едно разкрито убйство.И той седнал да ми приказва врели -некипели.Известен е повече в средите на мутро-олигарсите като изнудвач,пълен некадърник и неудачник,мислещ се за голяма работа

6

АТАКИСТ

преди 8 години

И какво се е променило от 90-те? Избиват се пак като кучета! Лошото е, че главният е недостъпен- Тиквата! Все едно гледаме филма Еквилибриум, където от екрана едно лице ни казва как да живеем и по какви правила, а в същото време убива безнаказано в полза УЖ на обществото.

5

Лесния

преди 8 години

Такъв човек като покойника,няма ли завещание...

4

Тано Кариди

преди 8 години

Вис- 2 се преструктурира на ГЕРБ!Толкова по темата с България!

3

Некой си...

преди 8 години

Падна ми пломба на 4-ти десен горен зъб. Бойко е виновен!!!