95

Анонимен

преди 8 години

До До 93Аз взимам 9-10 хил. лв, лично познавам колеги, които взимат по 25 хил., но млад лекар обикновено започва на 1000, а в провинцията - на много по-малко. Там е каторга, когато се говори за недостиг на кадри трябва да се уточнява, че става дума за провинцията.

94

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 39Глупости! Откачено пиянд.е! Завивки, храна, медикаменти, УРЕДИ си носеха болните от началото на великата бг-демокрация та дори и сега в някои болници. Обаче не може и болници да си носят хората, защото Посков & мафия ги затриват като кучешки колиби и получил инсулт човечец се друса поне 2 часа с раздрънканата линейка до най-близката болница. И като се прибавятоще два часа докато е дошла линейката и ощее час туткане на фелдшера, който я обслужва, минаха 5 часа, а 2 ч. са решаващи

93

Анонимен

преди 8 години

На площада в Кьолн 1000 лекари - гинеколози работиха цялата новогодишна вощ.Те ще лекуват червените бастуни

92

108

преди 8 години

Няма да препращат към патологаВ цяла България има 20-30 патолога общо.

91

Анонимен

преди 8 години

И бастуните, които остават тук, са си взимали изпитите с почерпка и после препращат към патолога само дори и тези с настинки!

90

до 106

преди 8 години

Ето поредното Предположение ,което представяш като неоспорим факт....Първо -"държавна ясна "няма от 01.07.2000г Парите следват пациента ,с изключение на спешната помощИ второ - говорим за принципни постановки в бГ здравеопазването ,за изкривяващия се манталитет на БГ пациента и за неоправданото лошо отношение към лекарите

89

До 104

преди 8 години

Ааааа,докторе.Ти нещо си се объркал.Искаш да си на държавната ясла с гарантирана заплата и осигуровки без значение какво можеш и правиш.Като си толкова способен направи си кабинет и започвай да диплиш пачките.Ето аз ходя на зъболекар на вратата ,на който пише с големи букви "Не работя със здравната каса"- Бачка здраво и не може да насмогне.Ти искаш някой да си клати белите чехли в някоя полоклиника и да взема колкото него .Ами не може

88

Анонимен

преди 8 години

Къде са лекарите на Запада? Те накъде бягат? Защо не си получават големите заплати и не учат за лекари? Оставили са индийци и папуаси да ги лекуват.

87

до 100

преди 8 години

Много изопачена реалност!!! Няколко истински казуса: Питам такъв като тебе :"Ти колко даде?!"Отговора беше : " Аз Не ,ама другите -дават"Сещаш ли се ?! Внушения , Предположения ...мъглявините на Андромеда...Друг въпрос е , ако си търсиш определен лекар в извън работното му време да се иска уговорка за труда ,който ще положи .И трети ..."благодарността" на пациента.....завършва на 100% с въпроса: "Дължа ли нещо" или с " Благодаря ВСЕ пак"

86

Анонимен

преди 8 години

Запада остава без лекари и трябва да помогнем. Техните лекари бягат масово към Марс, защото марсианците плащали повече. Ще помагаме. За нас има достатъчно.

85

Колио

преди 8 години

До 90 не плюи по руснаците преди два дни видях руски gsm йотафон1 за 200евро нещо уникално е за тия пари.

84

Анонимен

преди 8 години

"Евала на лекарите, като тъпата *** в бг не разбира какво е стрес..." Което не пречи на "тъпата ***" да се вихри по форумите.

83

До 99

преди 8 години

Обяснявам ти го.Когато гледаш първо парите ,за теб болният е ходещо портмоне.Не мислиш как най-добре и бързо да го излекуваш ,а мисли как да го одереш и да го лекуваш даже и от болести които той няма.Добрия лекар първо свършва работа ,а благодарния пациент си доплаща .Схвана ли и да го обясня по-бавно.Оня ден умориха здрав човек за да приберат парите като му правят абсолютно ненужна коронарография.

82

Стойко ???

преди 8 години

Я ми разтълкувай фразата"блазнят парите",ако можеш де!И ми посочи кой и къде в съвременността не работи и за парите си?!Твоята "реалност" е доста близо до абсолютната наглост и глупост!!

81

До 93

преди 8 години

Във Франция минималната заплата е 1495 евро бе пишман докторче.Значи *** като теб ще се явява там на конкурси за да получава по-малко от санитарката ама се перчи ,че бил във Франция.А как си представяш лекари в България със заплати по 5 000 лв като пациентите получават по 400 -500 лв.

80

до 95

преди 8 години

И да се завихри още повече беззаконието ли бе,абориген такъв?!?В ЕС е истинската демокрация... законност , осигурителен пакет услуги и равен достъп до работа със сигурно заплащане !Какво повече от тома искаш??

79

Време е

преди 8 години

Последен шанс за България! Вън от ЕС и затворете границата!

78

До 93

преди 8 години

Абе ти на какви конкурси се явяваш за заплата 500 лв.Аз знам за заплати на лекари и то в държавни болници от порядъка на 30-40 хилядарки месечно.Натрупай стаж и опит и големите пари те очакват.Но щом мислиш само за пари ,ти не си лекар ,а обикновен фаянсаджия или автотенекеджия.Помниш ли докторе каква клетва си положил,а и като завиждаш на сервитьорките вземи стани сервитьорка и зарежи тая мъка да лекуваш неблагодарни и нахални българи.

77

Анонимен

преди 8 години

Филмът,драги,е точно такъв-спечелен конкурс в БГ-500лв. заплата,във Франция-3000лв.Ти защо си мислиш,че 100% от завършилите напускат България?!Искрено-като лекуваш българи-ти плащат като за българи,ако лекуваш шейхове-ще ти плащат като за шейхове.

76

До Морски

преди 8 години

Абе Морския,ти ще дадеш ли на някой дато току що е завършил да те оперира или да те лекува.Проблема на сега завършващите е ,че искат щом са взели дипломата ,което не екритерий за нищо да получават хиляди.И на Запад и на по целия свят няма такъв филм.Големите пари ги получават доказани лекари специалисти с поне 20 г стаж и опит.Останалите драпат полека полека нагоре