91

Анонимен

преди 8 години

Не разбрахте ли, че майката е от боята? При тях това си е нормален начин за решаване на проблемите! Какво да правиш, "културни особености"!

90

ГЪРИ

преди 8 години

ПОВЯРВАЙТЕ МИ -ПЪЛНО Е В УЧИЛИЩАТА С МНОГО *** УЧИТЕЛКИ. НА ВРЕМЕТО КОЙТО ЗАВЪРШИ С ДОБЪР 3,50 О ТИВА ДА УЧИ ЗА УЧИТЕЛ-КАКВО ИСКАТЕ ОТ ТЯХ-*** СА БИЛИ И *** ОСТАВАТ

89

Echi

преди 8 години

Mama Mecanka big boss.:-)

88

Анонимен

преди 8 години

*** народ - слаба държава.

87

Parata nervi

преди 8 години

Daskalkata si zarabotva levchetata za broika uchenik i broika chas na den.:-)okolo 20 broiki uchenici i okolo 5-6 chasa na den trud. Nostem spi.:-)Maikata si zarabotva levchetata za broika dete i non stop 24 x7 chasa.:-)Risk ot bolno dete u doma i 5 dena dobri griji i dobro nabludenie po 24 chasa, antibiotik, visoka temperatura, chai, doktor vizit, razhod na vreme, nervi i pari. Konflikt na biznes interesi i pari.:-) ** razhodka v snega na deca e platen kef. h. na daskalka da nervi mamata:-)

86

аз

преди 8 години

Майката, като е толкова загрижена, да беше донесла чорапи и обувки и да си преобуе детето. Учителката е направила необходимото, за да се погрижи за детето. Пък и едва ли е било единственото дете с мокри крака, след като всички деца са играели в снега.Дай да обявим деня за неучебен, че игрите са по-важни от уроците.

85

Обикновен гражданин

преди 8 години

Просто си спомням как като ученик една от учителките ми по математика при четири шестици за срока ме принуди да правя класна работа със счупена и подула се вече дясна китка с аргумента, че ще издържа и нищо толкова ми няма. Майка ми беше доста интелигентна и възпитана жена, но като и видях погледа когато дойде, беше поглед на човек, готов да убива. Тогава нямаше мобилни телефони и добре, че учителят по история като ме видя излетя да търси стационарен телефон.

84

Обикновен гражданин

преди 8 години

Все си мисля, че родител ако се притеснява за детето си няма значение колко акъл има в главата, а просто си длъжен да му съдействаш...

83

Анонимен

преди 8 години

До грешка в заглавиетоБе май ще се окаже, че не е от боята... Показаха бабата на детено по телевизията и на цвят и изказ не го докарва на римска гражданка...

82

Анонимен

преди 8 години

На Запад е нещо задължително да няма достъп на външни лица до училището.Децата влизат към 09.00часът,вратите се заключват и се отварят към 13.00..За да влезне външен човек,трвбва да позвъни,да дойде домакина на училишето и ако е нужно тогава ще влезне.БГ училишата са разграден двор.Да добавя че училището и уч.двор са с високи телени огради..няма влизане или излизане...единствено през вратата.

81

Обикновен гражданин

преди 8 години

Вижте, не можем да очакваме постоянна адекватност от родител, когато става въпрос за детето му. Всеки реагира различно в условия на стрес. Затова има съдебна система. Видях интервю с въпросният учител. Съжалявам, но не ми вдъхна доверие.

80

Анонимен

преди 8 години

Ако учителката беше си направила труда да се свърже по телефона с майката и да й каже, че детето е преобуто да не се притеснява най-вероятно нямаше да се стигне до такъв край. И двете страни са виновни в случая. Родителите нямат право да нарушават учебния процес за щяло и нещяло, но и в случай на нужда никой не може да им попречи да изведат детето си от училището, все пак са му родители, попечители и настойници според закона.А и на такива учителки съм се нагледала, добре че ми е здрава психиката

79

грешка в заглавието

преди 8 години

Не 26- годишна майкаБила е 26- годишната" стара "баба на момиченцето (9- годишно).След три години ще го женят

78

Анонимен

преди 8 години

А какво друго да чакаме от ширещата се чалга,пошлост,простотия,липса на амбиция и изменеи ценности?Жалко за младите поколения...

77

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЦялата драма не е дали детето е щяло да се разболее,а че и създадено неудобството да отиде лично в училището, защото не са го пуснали само.Това е основния проблем,който е отключил неадекватното поведение на въпросната майка.Потресаващо е,че е пребила човек пред невръстни деца, без да и мигне окото. А това говори много и за интелекта и, и за моралните и ценности, и за средата, от която произхожда, и за това какво според нея е нормално/авно подобно поведение/.

76

Анонимен

преди 8 години

До Обикновен гражданинПрав сте,но първо самото дете трябва да стигне до входната врата на училището, след това евентуално и да присъства в час,и едва тогава се случва всичко онова, за което пишете. Хората са се погрижили - било е сухо и до парното, нали така?!Не виждам тогава какво е провокирало подобна агресия в тази жена/въпросната майка/.Ако нещо се случи с детето ми, няма сила,която да ме задържи на работа.Така или иначе е отишла в училището, да бе занесла обувки и чорапи, и готово.

75

Хм...

преди 8 години

Някой знае ли каква е националността на участниците в инцидента? Или сами да се досетиме....

74

Анонимен

преди 8 години

До Обикновен гражданинВижте, онези учитвли, които не са надарени с природното умение да обясняват увлекателно или да задържат внимание, все пак не са детемразци, чудовища или некадърници, Господин Гражданин. Това са също толкова съвестни и човечни хора, е, няма да ги помнят, но сами пред себе си те спазват моралното си призвание да бъдат справедливи, честни, внимателни, от полза и т.н. за децата. И им е още по-трудно да го спазват, защото не са популярни и "готини" и върху тях се изсипва каква

73

някой

преди 8 години

тя е отишла да си прибере детето и тази пак не го е пускала ами да яде боя

72

Елена

преди 8 години

До Обикновен гражданин 65:Да след съгласуване с учител родителят може да присъства в час.Аз лично практикувам "отворени врати" в определено време за желаещи родители.Все пак,не ходя в офиси,банки,болници......за да оценявам професии без да имам съответната компетентност.Как ще ме оцени,например ,неграмотна ?