7

тихомир томов

преди 8 години

Само с доклад няма да се свърши нищо . Докато се плюнчат по доклада изстрелвайте ракетите !

6

Анонимен

преди 8 години

Много нагли тия саудитци бе искат да отстранят конкурента си под разни лозунги за ислям и да заграбят персийската нафта ама ще си строшат главата Китай стои зад Иран а китайците няма да искат скъп петрол.

5

Анонимен

преди 8 години

До Голям интересNedey da zabravish che sauditcite sa suniti a irancite shiiti ,v sveta suniti sa 1miliard 300 miliona a shiiti 200 miliona,TURCIA EGIPET,PAKISTAN sa sunitski darjavi

4

Гошо -танка..

преди 8 години

САУДИТСКИЯ ПЕТРОЛ Е ...НЕИЗЧЕРПАЕМ!В Кувеит и Сауд.Арабия е забранено, жените да ходят с високи токове за да не пробият земята и да започне да тече петрол. ТОЗИ ПЕТРОЛ --ТРЯБВА ДА ПОТЕЧЕ И ЗА ЕВРОПА!САМО РУСИЯ И ИРАН СА ПРОТИВ...но , няма да успеят!!!!!

3

Анонимен

преди 8 години

Петрола пада саудитците скоро ще потънат в криза и търсят повод да си гепят ирански петролец иначе там ще избухне гражданска война глупости са туй за религиите всичко е за петрол.

2

Black Sabbath

преди 8 години

По правилото на Негледаемостта,тези са ще се обезкостят ...

1

Голям интерес

преди 8 години

Въоръжен конфликт между ИРИ и КСА би бил от изключителен интерес.Бегъл погледвърху въоръжените им сили показва приблизителен паритет-малко повече количествов ИРИ,малко повече качество в КСА.Значително превъзходство в артилерия,РВ в СВ наИРИ.Ключов момент според мен в този кинфликт ще бъде морално-етичното състояниеи мотивацията на личния състав на ВС,а там иранците превъзхождат.Залагам за победана ИРИ.От друга страна САЩ ще подкрепят КСА,така че изходът е трудно прогнозируем.