31

Анонимен

преди 8 години

Чичо Фед-Експрес пак изнесе урок на нашия клоун Шарапов-Шерцингеров, като му показа, че може да го бие само ако е с патерици....и то (евентуално) на някой демонстративен мач.

30

Анонимен

преди 8 години

Бързо при дъртата да те цуне и ще ти мине .

29

е

преди 8 години

Федерер не е ром няма как да пусне на Григор .

28

Анонимен

преди 8 години

Не се заблуждавайте!!Дедо Роч му пуска аванта в трисетов мач да не се скапва селчото съвсем.Той и без това е със смачкано самочувствие.Абе, ............Провинциалист.

27

Анонимен

преди 8 години

Няма какво да се плюнчите по форумите.ВТОРИ КРЪГ ................Знаеш как е!БАСТА!Книгата се пиша с пълна сила.На 25 години стана и ...............ВТОРИ КРЪГ.Може би като удари 40-така да мине в трети.Асюву-маскюву, селска гайда.

26

До 40 ..Олег

преди 8 години

Много си заблуден.В топ 1000 няма слаби или средни тенисисти, а в топ 100 са само много силни тенисисти. Класирането на Григор Димитров в световната ранглиста е изключително постижение, независимо дали е 8-ми, където беше по едно време или е 28-ми, където е сега. Малко са тенисистите, които сега могат да победят Федерер, а Григор загуби след почти равностойна игра, така че освен Браво за Григор, друго не може да се каже.

25

тенесиста Олег

преди 8 години

Абе Гришата и до 4 финали да стига му е ок- пак пари ше има. Толкова може мом4ето бе. Плюс това никога световните медии не са го превъзнасяли толкова, колкото нашите. Ние го изкарахме едва ли не супер талант. А той е един супер талант за БГ, но иначе среден тенесист за света. Е може би мааалко пове4е от среден, защото средните тенесисти са след номер 10 до към може би номер 20. Не знам. Да шиба кака Николл и да прави мангизи. Амин

24

разбирач

преди 8 години

До hahaточно Бризбън се казва ;)

23

дедо Ташунко

преди 8 години

Гришка, приличаш на талибан, щом не се бръснеш. Играл като равен, но загубил накрая. Страхотно съждение на Нестерова. Става за журналистка.

22

Анонимен

преди 8 години

МАЧКАЙЙЙЙЙЙ......... :)

21

Анонимен

преди 8 години

Дядя Федя не прощава!

20

Анонимен

преди 8 години

Ъъъъъъъъъъ, тва кой кръг е? Май е 3-ти. направо се е надскочил Дришко този път.

19

CooolVN

преди 8 години

Как така мача завършва 6:4,7:6,6:4...само според експертите от днес.бг мача завършва с 5:4 в третия гейм...без никой да се е отказал;)))

18

Анонимен

преди 8 години

Зрелите опитни мъже винаги знаят как да задоволят женското око и въображение. Докато черноработникът се опитва да установи как да вдига.....правилната ракета и колко снимки на часовника си да направи, швейцарската секира си показа остротата.Поздрави за победителят и бащата на две двойки близнаци, две момиченца и две момченца!Евала Федерер! На такъв мъж можеш да му целуваш...краката и Всичкото!

17

Аз

преди 8 години

Уф, айде стига хейт. Сезонът тепърва започва, един загубен мач не е от значение. След слабото представяне миналта година не може да се очаква да мачка наред, още повече, когато играе срещу Федерер.

16

Анонимен

преди 8 години

Какъв "нашенец" е тоя бе??!!

15

Анонимен

преди 8 години

До ТенЕсистПрав си.Следващата известна ще е Лили Иванова както е тръгнало.Очаквам скоро "папарашки" снимки с Лили.

14

Анонимен

преди 8 години

Тоя фил го гледаме от години.Аха .........ама НЕ.Това му беше.Хората станаха на по 40 години и още бухат с ракетата а асковското за нищо не става.

13

haha

преди 8 години

Нашенецът загуби в три сета на четвъртфинала в Бризбън________________________________________________________Мария Нестерова,Brisbane се произнася Бризбейн. Това не е бурбьн а име на град.

12

Боби

преди 8 години

Интересно защо не сменят името на Рали Дакар при положение, че то от няколко години се провежда в Южна Америка и няма нищо общо със столицата на Сенегал.