120

анонимен

преди 8 години

Няма да обеднее, разбира се.

119

Немо

преди 8 години

Българинът (обикновеният), вероятно кой знае колко повече не може да обеднее.Но за сметка на това, българският банкер, още по-неприлично ще забогатее.

118

111

преди 8 години

Повече от тва накъде?

117

Анонимен

преди 8 години

Пълни глупости и залъгалки. Когато влезем в еврозоната, средният българин ще получава вместо 600 лв. някъде около 300 евро. И с това той трябва да се конкурира съссредния германец, чиито социални помощи само са над тази сума?

116

GENERAL B

преди 8 години

DO GOSPODINA: KAK SE KAZVA I KOI GO POZNAVA AZ MISLA CE TOI NEMA DA OBEDNEE NO BG SELANINAT TOZ OT GRADA DA DA DA I TOS SIGURNOST KA STE ZIVEE S PENSIA OT 220 LEVA'?OH POSLE VSIKI AMA VSILIBG GRAZDANI OT 1936 DO 1945 GODINA SA ZABRAVENI OT DARZAVATA NE DA DAVAT PO40 LEVA PODIGRAVKA A BONUSITE PO MINISTERSVA LETAT I NEXRANIMAIKOVZITE U NASCIAT PARLAMENT SA MNOGO SEGA I ONEZI TURZI STE SI NAPRAVAT 2 PARTIA A NIE STE GLEDAME TOVA E

115

майорски

преди 8 години

До ShoppПзнавам много работещи ...с характери манталитет на клошари ..... това че работиш не значава че си много по добре от клошар .......народът ни е доведен до там че има манталитета на клошар ...за хляб и 200 лв премия е готов в "кофата с *** " не само главата си да вкара ами целия да влезне Демокрация Либерализъм Капитализъм ...те ни Европата ...лошото е че и младото поколение израства с лошарски манталитет ...!!!

114

майорски

преди 8 години

Повече от 25 години ни лъжат че като влезнем в Европа ще се оправим и ще заживеем по добре ...повече от 25 години българина е на ръба на мизерията и е най бедния в Европа бай Тошо не ни лъга толкоз комунистите не ни лъгаха толкоз колкото съвременните капиталисти и бнакери !!!!По медийте се опитват да ни убедят че българия се оправя ...мани пулират ни ...а народа гладува

113

Анонимен

преди 8 години

БГА Балкан,Кремиковци,Иван Костов-Мавъра.Бързо забравяме.Пречи ви валутният борд,защото не можете да грабите от смяната на курсовете,пречи ви лева,искате евро,не ви отърва да давате лихви по депозитите,а Бойко иска да извади спестяванията на хората от банките.Ако стане напечено първи ще се изнесете при офшорните си сметки.

112

Когато

преди 8 години

Когато банкер те посъветва нещо - прави обратното!

111

Алекс

преди 8 години

Явно,тук коментарите са в една посока-черногледство.Българско,без нито един описан що-годе читав аргумент,безсловесно и безнадеждно.В такъв случай,щом е толкова лошо да сме в ЕС,"другари",каква е алтернативата-опашки,празни магазини,купони,изходни визи и "ура"за нискочели "вождове".Това ли е?Благодаря.

110

изнервен

преди 8 години

_!_ за цялата банкерска *** ...

109

Шаран_БГ

преди 8 години

Левоне, ти срама нямаш ли?Какви ги плещиш? Може да кажеш, че" българинът по-беден от това което е, може да стане само по-беден" Ако го бе изрекъл - можеше и ръка да ти целуна Като си толкова умен, защо не обясниш на баба ми, която сега получава пенсия 200 български лева,как ще забогатее, като тези пари станат 102 евра и 27 евроцента ? Ти защо не се опиташ да живееш с такива пари поне едно тримесечие, че да ти видя хаира !? Това е да си банкер! Хората край теб да умират от глад - дреме ти !!

108

egoist

преди 8 години

Този егоист явно говори за себе си. Със заплата от 200 000 на месец той ръси глупостите, които му диктуват.

107

Анонимен

преди 8 години

evrozonata shte e nadgrobnata plocha za balgaria.

106

Анонимен

преди 8 години

До ShoppУмните и мислещи хора в България са много често клошари, а останалите са избягали отдавна. Ако величаеш като "умни и мислеши" разните бандити, мошеници, закриляни от държавата шмекери на едро, то си напълно прав - за да си бандит имафиот не може да си глупав,само дето си ПРЕСТЪПНИК, и често твоите те просват на асфалта.

105

Анонимен

преди 8 години

Прав си Хампарцуями, в Европа се живее най-хубаво, а България е в Европа, следователно в България се живее най-хубаво. Как ти харесва силогъзмът Хампи, а тъй като ти получаваш месечно 50 пъти повече от добре платен специалист, значи ти пък живееш най-хубаво от най-хубавото. Знаеш ли как се нарича това, което плямпаш - ГАВРА с милиони българи, които вземат 500 лева. А лихвите по влоговете, не по заемите, не сравнявай с 2008, та те са 3 пъти по-ниски от при соца - под 1 % - ГНУСЕН ОБИР ОТ БАНКИТЕ

104

Анонимен

преди 8 години

ПРИЗОВАВАМ всички да си преместят или дръпнат парите от Unicredit Bulbank както направих аз.За да разбере тази ГНИДА истината за нещата в България.

103

ъ

преди 8 години

Именно след приемнето на еврото за БАНКЕРИТЕ СТА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ХУБАВО ДА ЖИВЕЯТ В ЕС И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТРУДНО ЗА САМИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ. С нищо не ви е излъгал горкия човек нали самия той е БАНКЕР И ГО Е ИЗПИТАЛ НА ГЪРБА СИ Жалко за европейците но на който не му харесва да си ходи ТОЛКОВА АРАБИ ЧАКАТ ДА ДОЙДАТ НА ТЯХНО МЯСТО -ЕВРОПЕЙСКА ЦЕННОСТ СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ НА ХОРА И ТЕРОРИСТИ С КАПИТАЛИ

102

Анонимен

преди 8 години

Има нещо знаково и в имената на хората,и в професията им, и в акъла на тези,които ги назначават и управляват!Колко загадъчно звучи:Изпълнителен директор на банка -другаря "Хампи...цуни-тамян"....Има и други букви в името- ама те са за благозвучие...Е такива хампита превърнаха цветуща България в пустош...Но-Господ...и Призракът,бродещ из "Европа и света"-си знаят работата...

101

до платените тъпчовц

преди 8 години

До MoranbongТочно на това се надяваха всички,обаче стана,както ще стане и в БГ ! ОГРАБВАНЕ! Я,хитреци,що не питате "патило" ! Питайте обикновени хора от западните страни,какво е станало след еврото! Недей да гадаеш,питай !