30

Анонимен

преди 8 години

То и без това циците на сегашните жени са силиконови. Остава да се подмени останалата част":)

29

Анонимен

преди 8 години

Ама то такъв робот кой знае какви пари ще струва. Дали няма да продават само главата

28

ХАХО

преди 8 години

До АнонименАБЕ ТИ СИГУРЕН ЛИ СИ КЪДЕ ГИ ДРЪНКАШ ТИЯ НЕЩА. БИЛ ОКРАДЕН, ГОВОРЕЛИ МУ, ПАРИ МУ ИСКАЛИ, ТИ ОТ КЪДЕ ПАДАШ, ОТ МАРС ЛИ!?!?! С К'ВИ ЖЕНИ СИ БИЛ, ЧЕ ГОВОРИШ ТАКА ЗА ЖЕНИТЕ. ЧЕ ТЯ ЖЕНАТА Е ДОСТАТЪЧНО ЕМАНЦИПИРАНА И ОБРАЗОВАНА, РАБОТИ, ПРИТРЯБВАЛИ СА И ТВОЙТЕ ПАРИ. ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ХЕМ ГИ СЪРБИ ХЕМ ГИ БОЛИ. :[

27

Въпрос

преди 8 години

Добре, ако си купи човек роботка , която изглежда 100% като учителката ми по литература и се снима с нея... и след това сложи снимката на фейсбукът.. това наказуемо ли е? :)

26

РазГонен

преди 8 години

Край изхвърлям жената на улицата и отивам до магазина да си купа нова......

25

хахахаааааа

преди 8 години

Дали не идва залеза на най-древната професия ?

24

Анонимен

преди 8 години

малей-и, ако се повреди нещо във веригата за обратна връзка на автомата, не ми се мисли какво може да последва за любовника/цата на робота.

23

Ко ти дреме

преди 8 години

До АнонименГрешиш, жената не е "само един предмет с дупка", жената е един предмет с много дупки :) Че така... мъжете трябва да пръскат семето си а жените да го поемат като инкубатори. Все пак мъжете трябва да се размножаваме.

22

Павел

преди 8 години

Като гледам коментарите, тези роботи са бизнес идея в съвместност с психичните заболявания. Все пак идеята е на психоложка с много опит, така че резултатът е повече от ясен... възможно най-много психични разтройства да има на този свят за акумулиране на огромни печалби ! Мислех че поне българина не е толкова зомбиран от технологиите в сравнение с по развитите държави, но явно съм се залъгвал :)

21

Анонимен

преди 8 години

Най хубавото е че може да си поръчаш копие на който си поискаш - кинозвзди и всякакви подобни

20

Чудо

преди 8 години

Чалга дискотеките не стигат ли ?! Напълно достатъчни са за безплатен секс !!! Всеки загорял индивид може да прибира от такова заведение себеподобен с интелект на кукла робот !!!

19

жена не робот

преди 8 години

Споко мъже нещо много се развълнувахте.Само много ще трябва да внимавате с токовите удари или там късо съединение че ХА ХА ХА

18

архимед

преди 8 години

еврика, намерих работа на бежанците. ще тренират германки за секс роботи след това ще ги опаковат и продават у интернет. басирам се че търсенето ще е голямо.

17

БАЙ ГРУЮ С ХУ-ЙО

преди 8 години

ЯЗЕ СИ ИМАМ ВЕЧЕ ТАКОВ РОБОТ. КАТО ДРЪВНЕМ И КАТО ГО ТУРИМ У МИКРОВЪЛНОВАТА И ОН СТАНЕ НА ПУКАНКИ.

16

33333

преди 8 години

Вече няма нуждяа от хора дори и затова. Безобразие, каква ли глупост не измислиха.

15

Анонимен

преди 8 години

Баси,аз мусака правя,имам пералня,за кво ми е онова зло дома?

14

д-р Дрис-кол-ми

преди 8 години

През 2017 ще се увеличи секса между роботи и ще изкочат много роботчета. През 2018 останалите хора няма да населяват земята, а нова планета. Роботите ще владеят.

13

...

преди 8 години

Еми БЪДЕЩЕ, ко можеш да направиш!? *** то може и да е по добро де, кой знае?

12

..

преди 8 години

Само дано тия жени-роботи да не говорят. НИКАКЪВ ГОВОР, че ще развалят всичко!Притеснявам се за проститутките, те какво ще работят?

11

nikonik

преди 8 години

Това би било нещо ужастно! Наред с многото хубави, западът донесе и много лоши неща. Във връзка с темата от pornhub вече пуснаха миналата година изкуствен за.дник , от кръста до бедрата надолу. Прави туърк , шава, мърда като го включиш в контакта и можеш да си го .... Отделно имат ръкавица, която при движение на ръката може да се включи в гсм-а и да го зарежда. Не е нужно да пояснявам кога се слага и защо е за мъже..... УЖАСТ! Мъжът е създаден да е с жена!