46

Анонимен

преди 8 години

150млн. население и очакват "в изключително кратък срок" да продадат 50 бройки!?!?!Добра е, добра. Върви като топъл хляб.

45

Ф16 с четири гуми

преди 8 години

Тази руска гробница ще харчи колкото един изтребител Ф-16!

44

Марк

преди 8 години

А бе, защо в табличката не пише колко харчи и колко й е спирачния път?

43

Марк

преди 8 години

Ще питам, както в оня виц: А колко харчи?Отговор не чакам!

42

Анонимен

преди 8 години

най скапаниятт модел на най скапанияят автозавот това е показала лада Това е същата щайга дето дори и Путин не можа да запали ХА ХА ХА

41

kokospa

преди 8 години

До недоучилите ***:Валутният резерв на Норвегия достигна 847млд.евро неграмотници!!!А голямата руска бензиностанция за пореден път откри автомобилостроенето!!!"Гигантът"?! Лада откри румънското авто.И започна да тръби-всичката пара в свирката.Само с пиене не може -треба и акъл!!!!

40

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНай-добре за Русия е барела да стане 1 долар!Само с това изказване съм съгласен, но ако то се сбъдне халал да са ви останалите мечти!

39

Lada Urban

преди 8 години

първото такова "животно" ( с купе от Лада Нива и западни чаркалаци под капака, основно произведени от Бош) пристигна по Коледа и вече се движи по софийските улици! Само не знам като я карам, що ме гледат останалите като извънземно :) И край, вече няма проблеми с паркирането - например в големи локви, до 30 - 40 см, или много кал, бордюри почти не усеща като минава през тях :)

38

Анонимен

преди 8 години

11% е делът на петрола и газа от руската икономика. Стига сте говорили глупости. Виж, други държави като нашите приятели Сауд. Арабия, която разчита 100% на петрол има бюджетен дефицит от 90 млрд. долара и го запълни с външен заем. Други наши приятели като Норвегия, чиито петролен дял от икономиката им е 40% също изпитват огромни затруднения. За Русия свалените цени на петрола са добър повод да си преструктурират икономикат.Най-добре за Русия е барела да стане 1 долар!

37

учуден

преди 8 години

Добре , няма да работя в ЕС за 1200 евро , искам да работя в Русия - каква заплата ще ми предложат ,при положение че 1 $ е 74 рубли , едно евро е 80 рубли ! Това е специално за човека ,които написа че нашите предпочитали европейските заплати и работодатели ,защото сме били в ЕС ! Прогледнете бе хора - какви лади ,какви самари - 70 % процента от икономиката на Русия е ИЗНОС НА ПЕТРОЛ И ГАЗ !!! НЯМА ДИФЕРСИФИКАЦИЯ НА ТАЗИ ИКОНОМИКА - ПРЕКАЛЕНО СЕ ЗАЛАГА НА ГАЗ И ПЕТРОЛ !!! СЕГА Е 33 $ за барел !

36

Анонимен

преди 8 години

хаха, "евроатлантическо превъзходство":)))). Това не е просто самоирония, това си е, ако трябва да използвам неологизъм си е някакъв самосарказъм от твоя страна.

35

Анонимен

преди 8 години

милият шоп. Аха, значи в International Migration Report се отчита вътрешната миграция:). Нищо, приемаме всичко в името на психическото ти здраве

34

Пре

преди 8 години

Много добре !

33

Анонимен

преди 8 години

а бе, шопе, при теб няма балансирано, разумно мнение, което да преценява рационално фактите и да прави съответните изводи Всичко е или любов или омраза. това говори за лабилност, за някакъв трудно сдържан гняв. Ами поне не ни занимавй със себе си

32

Анонимен

преди 8 години

милият шоп, има си официална статистика на ООН, която не се занимава с мигранти, а с имигранти. Тази статистика не цели да посочва една или друга страна в благоприятна страна. Знаем за твоите фикс-идеи на тема Русия, които ти причиняват сериозен дискомфорт и желание да се включиш на антируска тема във всяка статия, без значение на темата.

31

Анонимен

преди 8 години

иначе това дето ако сме били пуснели безвизов режим на становете щели сме да се напълним с техни граждани е просто смехотворно. Дори и бежанците не искат да чуят за рая България и я заобикалят отдалеч. Афганистанци, пакистанци и какви ли не идващи от туземни племенни държави, бягащи от войни и кланета, дори и те ако случайно попаднат в България, я ползват само като временна спирка, от която бягат като от чума:).Това е реалната оценка за европейска България.

30

`tt

преди 8 години

До АнонименБягат в Русия че не екстрадират от там.

29

Анонимен

преди 8 години

Щели да произведат само 50 бройки и щели да ги раздадат на разните Волени, Гоцета и Миковци в знак на признателност!Путин лично щял да се подпише с гвоздей на предния капак на всяка една от тях :)

28

Анонимен

преди 8 години

Глупости на търкалета е това, че идващите от Владивосток били считани като имигранти, защото Русия биле федерация.Какво като голяма част били от становете. По-голямата част от имигрантите в Ангия и Франция е също от бившите им колонии. При това от държави, които не са по-цивилизовани от Казахстан или Киргизстан. Всъщност Конго, Нигер, Ботсвана, Пакистан,Бангладеш са много, много по-потресаващо нецивилизовани страни в сравнение, с който и да било от бившите съветски станове.

27

Нормален

преди 8 години

Ох,откога я чакам.Продавам веднага мерцедеса S320 дето имам на 6 години бракма и си купувам ладичката. Поздрави от Карлуково.