7

Наблюдаващ

преди 8 години

Неадекватната геополитика в маркетинга на Моторола Мобилити и пословичната невъзприемчивост на БГ пазара към марката доведе до жалкото и отсъствие у нас. Откак Siemens изчезнаха, ползвам само Motorola и освен Milestone - всички други телефони съм поръчвал от чужбина и никога не съм се разочаровал. Сега чакам малко по-адекватна цена на Moto X Force и си го вземам.

6

до 1

преди 8 години

за щастие Motorola и Motorola Solutions са две отделни компании, и всички радиостанции, репийтъри и радио-техника на марката остават на пазара. Отделението за смартфони Motorola, което беше купено и продадено на Леново от Гугъл затваря. Смартфоните Моторола също са добри и надежни, получават и редовно ъпдейти от Андроид, много по-често от някои други марки. За съжаление шефовете на Моторола в последните 10 год. излязоха некадърници и затова се наложи китайците да се намесят. Жалко за марката...

5

До 4

преди 8 години

"Най-добър" няма. Бюджетът на всеки е различен. Иначе наистина Lenovo K3 Note е добър избор, макар че липсват някои работи, но те рядко се използват. Колкото до Nokia, те си загубиха пазара, след като дълго време нямаше Nokia с Android.

4

Нокиа или

преди 8 години

новите Майкрософт телефони са насочени основно към корпорациите - Офис 365 облак. Това, че някой "гъзар" с Йафон на изплащане, но без два лева в джоба не би си купил новите Нокии не означава, че няма пазар за тях. Но ако ти трябва мобилност и достъп до офис пакет и/или аутлук нямя по-подходяща интеграция. Най-добрия бюджетен смартфон за 2015 е на Леново K3 Note.

3

Леново няма

преди 8 години

марка телефони Vibe. Това е име на серия мобилни телефони на Lenovo!!!

2

Анонимен

преди 8 години

Неграмотно преведена статия от чужд източник. Иначе жалко за Моторола - бяха отличен избор, но така става. Nokia също бяха върхът, но ги купи Microsoft е вече малко хора ги купуват. Сега същото ще стане и с Моторола.

1

ив

преди 8 години

Най-добрите УКВ-радиостанции.Близо 25 години работя с тях.Железни! Съдба - неизвестна.