24

Анонимен

преди 8 години

28, казах, че не са пропуснали градина поради болест, ама нали е пълно с прости хора, които изказват мнение без да имат понятие какво коментират... иначе 35 дена отпуска, плюс 6 часов работен ден, плюс 480 дни бащинство и майчинство... дали не са децата с нас достатъчно дълго време

23

Анонимен

преди 8 години

хехе, а тук в швеция не може да става и дума за спиране на деца от градина при наличие на сополи или настинка. Децата са навън даже и в дъжда, моите деца не са пропускали детска градина от около 2 години заради болест.

22

Анонимен

преди 8 години

До художникааналогично през интернет има онлайн уроци/ лошото е че някои са платени/ ,болните деца могат да не изпускат материала от училище.

21

Анонимен

преди 8 години

Моя колежка ми обясни, че детето се спира от градина, само ако от там ти се обадят да отидеш да си го прибереш, тъй като е болно. Иначе с кашлица, със сополи - там да си стои. И как да очакваме от хора, които не ги интересува, че собственото им дете е болно, да мислят, че ще заразят чуждите деца!

20

хаха

преди 8 години

започна се с оправданията бг-мама се пренесе тукпритиснати билиама заради вашата притиснатост други деца се разболяват, те разболяват родителите си. ами болен родител заради вас като не ходи на работа също му правят забележка и току виж го уволнили. я си гледайте работата с тези оправдания! наемете си гледачка за 3-4 дни сополивко няма да се вътрите много, но поне няма да заразите един куп и деца и родители!

19

до номер 22

преди 8 години

Кой ли? Когато при нас това беше проблем (по-скоро страдахме от такива прости майки), знаеш ли една какво беше казала - имала две деца. Малкого болно, със сополи до брадата. Тя го праща обаче на градина, за да не заразяло другото и дете. ООООО разстрел за такива майки.

18

WASILISQNISGERMANI

преди 8 години

PRI TODOR JIWKOW....WSICHKI SPORTUWAHME I RQDKO BOLEDUWAHME......

17

решението.

преди 8 години

на следващите избори гласуваяте със самолетен билет. еднопосочен. след известно време и малко зор и родителите си ще можете да дръпнете. ако ще ви липсват де :-) практично е все пак. грижат се за унучетата.

16

Анонимен

преди 8 години

По времето на комунистическия диктатор Тодор Живков преди 89та децата боледуваха много повече от сега и ако детето боледува много и вземеш отпуска да го гледаш уволняваха и двамата родители и ги пращаха в комунистическите лагери.

15

Анонимен

преди 8 години

Знаех си, че рано или късно всички ще ни изкарат терористи!! *** те и куурвите са венерически терористи, геоветте също! Ама най голямите терористи са в парламента! За 26години унищожиха 7-8 МИЛИОНА съдби на българи

14

художника

преди 8 години

В една детска градина в ж.к. Младост /не и пиша името, за да не прозвучи като реклама/та там проблема е решен от самата директорка. Отделила е една стая на която пише "КАРАНТИНА"и всяко детенце, за което има съмнение че е болно, но е оставено в градината е там в тази стая и за него се грижи отделен персонал и мед. сестрата.Този опит може да се въведе навсякъде, вместо да обвиняваме само родителите.

13

Анонимен

преди 8 години

А кой ще го храни това дете ако останеш на улицата? Вземеш ли болнични да го гледаш ако е болно и си уволнен! На работата ли да го водиш докато е болно? Никой не иска да праща детето си болно на детска градина.

12

Оня

преди 8 години

Но да тъпо е попринцип... но моето дете се падна да боледува през няколко дни, въпреки че нямаше нито едно очевидно болно дете в яслата...просто малките деца си боледуват... вари ги печи ги... факт

11

Оня

преди 8 години

Апък не-био-тероризъм е например когато лелките настояват да си взимате до 1 часа наобяд, защото не можели да се справят, и после пият кафенца и пушат пред яслата до 6 часа вечерта. Или оставят малко дете да плаче докато си пафкат защото са ииизключително натоварени.

10

Ходя Пеш

преди 8 години

Нас пък ни проверяват за въшки всеки път. Затова аз ги махам на щерката преди да влезем, после пак и ги слагам.

9

р

преди 8 години

Тази година беше кошмарна в моето семейство от гледна точка на грипове и други заразни болести...Детето ми е на 4 годинки, не я пускам болна на градина и съответно отсъстваме от работа, както аз, така и съпругът ми, за да я гледаме. Естествено направиха ми коментар в работата, въпреки че работя на едно и също място повече от десет години. Не стига, че детето ти боледува, лежиш с него по болници, ти боледуваш, ами ти и правят забележки и предупреждения в работата . Такъв е животът, явно...

8

Минко с 8 деца

преди 8 години

Най-обичаме да ходим в мола да кихаме!

7

Болен

преди 8 години

Тоз пък откъде изпълзя, за пръв път го чувам, а изказването му за умрели животни в кладенците - изобщо не е съпоставимо със ситуацията, в която са притиснати родители и деца. И изведнъж - каква грижа децата, ще се разплача ...

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 5Ами ти като си много отговорен, не си води децата на градина, щом там се разболяват! Да не мислиш, че от хубаво някой си е оставил болното дете? Не всеки има баби под ръка, па и с тая пенсионна реформа бабите работят до гроб, така че пак няма алтернатива.

5

БОЛЕН

преди 8 години

Лесно е да се говори от екрана.Работещите в д-вата нямат никаква защита-ходят болни на работа,защото иначе могат да им духнат под опашката или защото парите са малко.Затова има много хора с хронични заболявания.Работодателите са като истински феодали.Вижте,че дори водещите по телевизиите говорят на нос,с пресипнал глас,ама да са на екрана.