32

Анонимен

преди 8 години

Много добре са си опекли работата тази коалиция, гласуват закони на куп и излизат по 20 дена почивка, след като изтече срока от 7 дни за поправки по тях които са именно в тези почивни дни, те стават бетон.

31

Анонимен

преди 8 години

Лесно е да се скриеш след твоите недоразумения като противник на друга партия и да не отговаряш за това което си надробил. Без тебе е съществувал света господин Москов и пак ще съществува.

30

Анонимен

преди 8 години

то още преди да се роди този поплювко е имало по държава и по здрвана система

29

МИШЕВ

преди 8 години

До Анонимен: АБЕ , УМНИКО ,ДА НЕ БИ БОРИСОВ БЕЗХАБЕРНИКА АЗ ДА СЪМ ГО ПОСТАВИЛ НА ТОЗИ ПОСТ ТАМ ,БЕ ? КРАЙНО ВРЕМЕ Е ,ДА СЕ ПРЕМАХНЕ НЕПИСАНОТО ПРАВИЛО ,ЧЕ ПАРТИЙНИЯ СЕКРЕТАР НА НЯКАКВА ПАРТИЯ ,СЛЕД СПЕЧЕЛВАНЕ НА ИЗБОРИ ,ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СТАНЕ КМЕТ ,ПРЕМИЕР И Т. Н. ВИЖДАМЕ ,ЧЕ ТАКИВА СТАВАТ НАЙ НЕПОДГОТВЕНИТЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ! ПРИМЕР-БОРИСОВ !ТОЛКОВА УМНИ ХОРА ИМА -ПРОФЕСОРИ,АКАДЕМИЦИ , СВЕТИЛА И КАКВИ ЛИ НЕ ,НО ПАРТИЙНАТА ВЪРХУШКА НЕ ДАВА КОКЪЛА !

28

МИШЕВ

преди 8 години

БРЕЙ ,ТЕЗИ БИВШИ СЕДЕСАРИ И ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ ,СЕ НАУЧИХА НА ДЕМАГОГИЯ ОТ БОРИСОВ И ЗАПОЧНАХА И ТЕ ДА ЗАПЛАШВАТ ,ЧЕ СЛЕД ТЯХ ЩЕ НАСТЪПИ ПОТОП ! ПОТОПА ГО НАПРАВИХТЕ ВИЕ ГОСПОДА СЕДЕСАРО-ЛИКВИДАТОРИ ,СЛЕД 1989 Г.КОЛКОТО И ДА ЛЪЖЕТЕ ,ЧЕ ВИДЕНОВ И БСП СА ВИНОВНИ ,НАРОДА РАЗБРА ЛЪЖАТА ВИ И ЗАТОВА БЯХТЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ НА СМЕТИЩЕТО ! БЕЗХАБЕРНИКА ОТ ГЕРБ ВИ ИЗМЪКНА ОТ ТАМ И ВИ ПОДАРИ НАЙ ВАЖНИТЕ МИНИСТЕРСТВА-ТАКАВА БЕШЕ УГОВОРКАТА С КОСТОВ !

27

а

преди 8 години

Москов не е фашист ,а най-обикновен кариерист и предател.

26

Анонимен

преди 8 години

Реформаторите нямат място в БГ политика...точно те унижожиха БЪЛГАРИЯ....вижте само кои са там,утайките,убийците,кръвопийците на народа а и никой не е гласувал за Реформаторите ...И.Костов и министрите му,мадам Йес и министрите му са за затвора,не може да ни управляват крадливи,некомпетентни,пропаднали личности.....СРАМ и ПОЗОР са за БГ

25

ВЪЗМУТЕН

преди 8 години

Тоя иска отпечатъци да се вземат в аптеките и болниците. После ще поиска и имплантация на чипове на пациентите при джипитата. И всичко в името на "здравната реформа" и уж доброто за хората. Оруел ряпа да яде!

24

матросчо

преди 8 години

Подкрепям програмата на Московски, нека я приложи и ако се окаже блъф - до виж да не.Само едно нещо не проумяват тези властници - като си безработен как да си плащаш вноските, как да плащаш в болниците, как да си купуваш лекарства - знаете ли как, като продаваш кръвта и органите си, то само това остава. Не са вноските виновни - виновни са управниците, че не изпълняват конституцията - безплатно здравеопазване, колко е просто - не беше *** бай Тодор - учете се управленци.

23

няма незаменими

преди 8 години

Защо си мислите, че без Вас нищо няма да стане в положителна посока? Напротив, всички вкупом трябва да си отидете и да освободите местата за хора, които са истински Българи, родолюбци, знаещи и можещи. Коментара ми е само от заглавието. Другото нямам абсолютно никакво желание да чета.

22

Анонимен

преди 8 години

vsichkite partii sa bokluci az sam Ateist ne vqrvam v gospod

21

Анонимен

преди 8 години

До художникаЧе как ще говори с професионални термини, като не е професионалист, а просто клакь.орче, някакси кацнало на върха на властта! Че иначе, кой ще му купи кола за 300 000 лева, докато пациентите се друсат в таратайките на бърза помощ, за да стигнат след инфаркт до най-близката болница на 80 км. минимум - т.е. да ползват моргата и. Това ли са му "реформите"? Вместо да се заеме с качеството на лекуването, с най-порочния рекет - лекарския, с осигуряването на лечебници, а не да ги затрива.

20

До художника

преди 8 години

1. Москов е кукла на конци2. Иска да прилага некадърни практики/пръстови отпечатъци/, граничещи с лудостта3. Не облекчи режима на здравно-самоосигуряващите се, напротив - осложни го и го оскъпи за сметка на хората4. Разрешава спирането на важни лекарства5. Точенето с НЗОК продължава по старому6. Води негласна политика за намаляване на инвалидите, като на ТЕЛК им е казано да свалят нарочно от процентите7. Няма да ми стигнат редовете

19

Анонимен

преди 8 години

Щом и наркоманите от Ликвидаторския блок дават оценки на ДПС- значи положението им в обществото е наред...По темата ДПС само Папагалка Мунчева още не се е обадила- чака инструкции от брюкселските куку-води...М-да...Бродещия из Европа и у нас ПРИЗРАК си знае работата...

18

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 10"България е блато не заради управниците, а заради злобният завистлив народ!"Извинявай,умнико, АМА УПРАВНИЦИТЕ НЕ СА ЛИ ЧАСТ ОТ НАРОДА, НЕ СА ЛИ "НАЙ-ДОБРАТА ЧАСТ ОТ НАРОДА"? ТЕ ОТ МАРС ЛИ СА ВНЕСЕНИ, БЕ ***? Ба си тъ.пашката, подмазваческа логика Имаш фирмичка, нали, и ти ръсят офертички, в които само ти си кандидатът, и естествено я печелиш. Гиди кра.дливи нехранимаъковци, кърле.жи пороч.ни. Сигурно и трети кас нямаш (виж си правописа), ама се мъчиш да манипулираш...

17

десен

преди 8 години

За мен москов е затворена книга.

16

художника

преди 8 години

Гледах интервюто с Москов и мога да кажа, че говореше много аргументирано и разбираемо, без професионални термини. МОЕ мнение е, че това е най-добрият министър на здравеопазването до сега. Който не е съгласен нека се аргументира, а не да праска минуси по поръчка/знаем от кои/

15

Анонимен

преди 8 години

Москов: "Няма да има стабилност в държавата без ГЕРБ и РБ". Но:Няма да има здравеопазване и хора в РБългария, ако то е поверено на странни същества с привидно налудничави, но скрито терористични, човеконенавистни идеи, описвани в злокобни фантастични романи на западни писатели преди 50-60 години - пълна власт над човечеството чрез регистрация с благовидни методи и средства - чипиране, пръстови отпечатъци - пълна информация за личността за пълна власт, обезмозъчаване и разпореждане с живота и.

14

незнаен

преди 8 години

ех да беше премиер д-р морго евтаназиев би ви изтребил за няколко месеца

13

БАБА КУНА

преди 8 години

НЕ ПРИЕМАМ СЪВЕТИ ОТ ЧОВЕК, КОЙТО Е ПРЕДПОЧЕЛ ГЕРБАДЖИЯТА БОРИСОВ И МЕКОТО КРЕСЛО ПРЕД ПРИНЦИПИТЕ НА ПАРТИЯТА СИ И МОРАЛА!