52

Анонимен

преди 8 години

Ами как да не се поставя некачествена настилка като фирмите производителки са от обръчите на герб и забележете ДПС ( Tehnochim Балканстрой)Що милиони са раздадени на разни подкупни гербаджии, за да се произвеждат и запупуват нискокачествените материалиГласувайте пак за герп нещастници!

51

Анонимен

преди 8 години

Кметица Йорданка Фандъкова вече има прякор Данчето Пропадналата, То не бе пропадане в Младост, Дружба, бул Черни връх, бул Витоша и на още десетки места на токущо откритите от лентореза ББ обекти

50

www

преди 8 години

България пропада при управлението на ГЕРБ! Пропадането на Витошка е само един малък симптом...

49

haha

преди 8 години

Ами като не е направена основата каквито щеш павета или плочи да сложиш все ще пропаданат. Ама учителките от де да знаят тия подробности, но иначе могат да управляват и космически полети. Нал тъй???

48

Българин от Германия

преди 8 години

В нашия град ремонтираха пешеходната зона, като поставиха гранитни плочи 40 x 20 x 15 см,стабилни, нямат мръдване. Ще издържат поне аз докато съм жив. Г-жа Фандъкова няма ли съветници или не е ли ходила по Европата да види плочките какви са и каква дебелина имат.Останал съм и силно впечатлен и от масивните и красиви тротоари на Барселона.Когато посетих София, новата Витошка ми хареса на вид, но веднага открих недостатъка с тънките павета - поставяха ги преди Солунска.

47

Анонимен

преди 8 години

Бог си знае работата софиянци

46

И тлъстата рече

преди 8 години

ВРЕМЕ Е ЗА ПЕШЕХОДНИ ВИНЕТКИ !

45

АЛЧНОСТ

преди 8 години

КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

44

Oптимист

преди 8 години

Тротоарът пред Съдебната палата беше изпълнен много по-висококачествено - големи гранитни плочи върху скара от метални пръти. Със сигурност много по-трайна настилка и по-скъпа, разбира се.

43

Oптимист

преди 8 години

Така след едно миене на булеварда се оказва ,че трябва и да се понаръси с пясък отново, защото фугите са празни и клинкерчетата тракат, когато се мине по тях.Може би затова по мои спомени булевардът е мит веднъж за 2015.Хубавите неща,които се направиха за София през последните години са безспорни,но ремонтът на Витошка в другата графа.Да не говорим,че първият участък, изпълнен от турците (Патриарха-Н.Рилски) е с едни доста по-гладкии по-малко задържащи мръсотии в порите клинкерни павенца.

42

Анонимен

преди 8 години

От ГЕРБ казаха - Редно е да ремонтираме ремонта за да можем утре пак да ремонтираме ремонтираното !

41

Oптимист

преди 8 години

Живея на 50 метра от пешеходната част на Витотошка и мога да кажа,че проблемът е комплексен-паркиране на коли върху новата настилка+некачествено изпълнение от страна на Трейс.И във Варна в момента тече ремонт на централната част,но клинкерните павенца са два пъти по-дебели от тези на Витошка, респективно са и по стабилно застанали по местата си.На Витошка на паважен принцип се редиха клинкери с дебелина 3см.Така павето няма нито маса, нито височина, която да задържи достатъчно пясък във фугата.

40

Анонимен

преди 8 години

Каквито и глупави факти да измисляш червено *** БСП са вън от играта .

39

Анонимен

преди 8 години

Пред фактите и боговете мълчат,гербави тролчета.

38

Анонимен

преди 8 години

Важното е фирмите на другарите от БСП да фалират и така да разберат какво е мизерия, каквото организираха на народа в продължение на 50 години. Сега спокойно могат да плюят всички и всеки , но за тях няма мек хляб , а само корички . Бягайте при сланинката и ракийката .

37

Анонимен

преди 8 години

"Витошка" пропада Канализация ли? Шофьори ли?- - - -НЕ ! АЛЧНОСТА НА ГЕРБ И ПРОСТОТИЯТА ИМ !!!

36

Анонимен

преди 8 години

Ремонт на ремонтите.Гарантирано от ГЕРБ.

35

Анонимен

преди 8 години

Канализация, шофьори, не, просто BG.

34

Фирмаджията

преди 8 години

Метрото е виновно - оня ден като пътувах към НДК и във вагона имаше паднали 2-3 такива плочки като на снимката...

33

Анонимен

преди 8 години

Голяма мъка налегна другарите . Техните фирми фалираха , защото Станишев ги остави на произвола на съдбата . Е сега ви остана само да плюете по форумите ама какво от това .....