62

м

преди 8 години

Меркел да искара и армията ако трябва но светкавично да эащити реда в ГЕРМАНИЯ,който директор на полиция не работи да го освобождава светкавично

61

гост

преди 8 години

Всичко случващо се е част от организиран сценарий на властимащите в Европа начело с Меркел и техните господари от транснационалните компании, на тях им трябват уплашени, глупави хора.

60

до 75

преди 8 години

Те вече успяха да променят Европа! Пцо улицете на Европа цари страх армия и полиция са вдигнати на крак, в Белгия дори спряхя децата си от училище!!! Според вас това нормално ли е?

59

Анонимен

преди 8 години

Как може да се " чака за зелена карта" в Сащ, а сефа тия ги вкараха под строй дй окупират Европа

58

Анонимен

преди 8 години

Странно как имигрантите не си позволяват това в Русия или някъде в Източна Европа. Аз започвам да се чудя що за хора живеят в Германия. Не само оставиха имигрантите да нахлуят безпроблемно, но и сега позволяват да насилват жените им насред празници, на открито на централните площади. Орбан беше лидера от който ЕС имаше нужда, но вместо това имахме Меркел, една безпомощна и изкукала бабичка която не знае на кой свят се намира.

57

Костадин Иванов

преди 8 години

Спрете тъпата политкоректност, че нали видите от нея какво става!Като не могла да се справи полицията, вие жандармерия и армия нямате ли? И какво правиха немските мъже, дори и цивилни? Побъркани от тъпата пропаганда, те се страхуват, че могат да бъдат обвинени в "расизъм", докато *** атакуват жените им. Срам за Европа и нейния културен модел!

56

Анонимен

преди 8 години

Какви северноафриканци? Полицаите днес официално казаха, че повечето са били сирийци. И то току що дошли

55

bobo

преди 8 години

Taia soz. baba sega shte vidi kakvo stava.

54

Анонимен

преди 8 години

В дъното не стои ли тя? Не са се поканили сами в Германия тия...

53

1

преди 8 години

Така ви се пада. Подигравахте се с нас Българите, толерирахте полухора, научете си сега урока.

52

Анонимен

преди 8 години

Меркел направи грешката на века...

51

Румбо

преди 8 години

До Анонимендо 65 Явно не си добре запознат какво се случва на мю.слитата,които правят бели в Москва!Никой не се церемони с тях!Колкото до джамията в Москва-няма как трябва да се пази етническия мир...докато Русия не стане достатъчно силна!После има и Сибир,за който се прави на интересен!А джамията е добре оборудвана с аудио и видео техника,бъди сигурен!

50

нн

преди 8 години

Жалко, Меркел се оказа слаб, ама много слаб политик. Не е в час. Събитията по Нова година категорично го доказват. Какво дъно, какво разследване? Уж от ГДР, а не чела Маркс, където е казано за причината и следствието. Причина са мигрантите , а следствието предстой и то много лошо. Както маслото и водата не се смесват, така и мигрантите няма да станат европейци. Ще си блъскат главата какво да ги правят, ама ще е късно. Ако не ги изгонят, няма оправия. Отнася се за цяла Европа., несъвместимост.

49

Анонимен

преди 8 години

Тя самата Меркел стигна дъното

48

/

преди 8 години

Няма такова нещо като "Канцлерка". Има Канцлер.Също както няма Президентка или Премиер-министърка. Няма и да се интегрират.Агент Смолницки, ФСБ

47

Румбо

преди 8 години

Естествено че в дъното на всичко е безумната политика на самата Меркел!Оставка и оттегляне от политиката е най-разумното,което би трябвало да направи,но няма да се случи!Затова,най-вероятно ще има позорно изгонване,но не веднага,а след като германците преглътнат още много горчилка(и жертви)!Важно е сега нашите управляващи да засилят строежа на стената и което е по-важно-да помислят какво ще сложат зад нея!Германия може да си позволи 100-200хил. жертви и милиарди разходи,но ние не можем!

46

mathur

преди 8 години

Отваряйте Освиенцим....

45

Анонимен

преди 8 години

"Жените, придружавани или не, буквално бягаха, нападани от всички страни, през тълпите от тежко пияни мъже по начин, който не може да се опише с думи"................Аз съм доволен !Нека следващия път другарката Меркел се позамисли преди да казва "добре дошли" на ***.

44

Анонимен

преди 8 години

Меркел е за панделата.

43

Разследващ до дъното

преди 8 години

Е то в дъното е госпожа Меркел - какво толкова има да се разследв - Елате алес цузамен!