17

ПП АТАКЛАРЪ

преди 8 години

Аллах е гъзар! Продължавайте да се газирате и после ще се чудите когато другаря Ким Чен Ун изпари някоя харабска държавичка. Колко му е някоя спец службичка да организира атентат в кънъдъръту и опаа, ИДИЛ виновни. Хаха. Ето ви идея за размисъл. Гъбки ще поникнат тук и там. Я го знам беее, мене не ми требе джокер. ;)))

16

Анонимен

преди 8 години

Боже, френски щрудели! Човекът е бил всъщност български ром и поради липсата на Кировка там, използвал колан-менте. То ментето си е менте! Отишъл е за помощи. И в същност е викал "Аллах-***!", ама тия франсета, като не вдяват и грам от езика. А колко години вече сме в ЕС, да бяха понаучили поне една чалга! Тикви! Отиде си тъй, бадява!

15

Анонимен

преди 8 години

Мислях,че по стара френска традиция полицайте ще застрелят минимум петима мирни граждани които по случайност са в районът после терористът ще гръмне 2-3 куки преди да го заловят жив и после да ги съди в Страсбург в добрия тон на либерастията и толерастията че не му дават да си упражнява религиозните права. А те да вземат да го застрелят от първият път... Истина ли е?!

14

BG TURCHIN

преди 8 години

Мисля,че това е само предупреждение и проверка на властите за тяхната готовност.Сигурно ще има прогдължение,и за жалост с тежки последствия.

13

Анонимен

преди 8 години

Сега да го полеят с топена свинска мас за здраве и халал да му е. То напълнихте Европа с всякакви ***, а нормалните хора ги направихте извергнати от това псевдообщество. Да си ходят в Африка, Близкия Изток, Азия, като са толкова духовно извисени. Брайвик беше прав.

12

Ангел

преди 8 години

Ислямска Държава до там ли стигна.Да въоръжава терористите си само с ножове.Хихихих

11

Анонимен

преди 8 години

Ами какво да носи? На ДЪГАТА ли.Поне е горе при 40те дественици и се кефи

10

Обикновен гражданин

преди 8 години

Е думата която автокорекцията Ви ограничава значи 1. Човек с непривлекателен външен вид или 2. Човек, който с действията си грубо нарушава човешките или моралните норми на обществото. Така че уважаеми журналисти, ако сте се хванали да бъдете медия ценете труда си и внимавайте какви ги вършите, защото продукта Ви се наблюдава пряко от потребителите ви. И.зрод си е книжовно нарицателно съществително според мен точно определящо терористите с второто си значение.

9

Мемедофоб

преди 8 години

Предлагам на всички "правоверни" екстремисти доброволно да се възнесат при Алаха и при своите 40 девственици- що си търсят акъла в тази християнска "мизерия" и в този грешен свят? И нека побързат,за да има за всички и да не се натрупа опашка! :))

8

Анонимен

преди 8 години

Абе родни протестърчите -така като гледате френските ченгета -що не ги питате -защо си крият лицата и къде са им значките ...????хахахах или само тук на родна почва си пробвате нахалството ,че има кой да ви се връзва ,а на запад такива като вас им бият шута директно !!

7

Обикновен гражданин

преди 8 години

Сега му е времето всеки с ментални увреждания да прави всякакви безобразия и да вика аллах еди кво си. Пък дали е прочел и ред от корана или Библията или която и да е религиозна книга...модерно е някакси да си джихадист а не *** ***.

6

Анонимен

преди 8 години

Това ако бе у нас -първо ченгетата щяха да се гипсират тотално и тоя ако е носил истински експлозиви сега щяха да ги изстъргват от стените и второ ако го бяха гръмнали ,сега щяха да ги емнат всички -от продажни медии ,до разни правозащитни елементи които да повтарят като папагали , как човека само си изразявал религиозните чувства публично ,а нашите некомпетентни полицаи взели че го опукали завалията !!

5

WANTED Ахмет

преди 8 години

Поради сериозни подозрения за съпричастие към терористичната групировка ИД и проповядване на радикален ислям се издирва човек който се подвизаваше тук на предишната статия под името Ахмет ! Издирва се синкиран , потрошен или просто обладан преди да бъде разследван от компетентните органи ! Ахмет , предай се !

4

Анонимен

преди 8 години

не е ли твърде наивно и глуповато това, което е направил убитият ***. До вчера тези заблудени божи чада бяха приемани за равни и затова безумните им действия минаха общо-взето лесно. Днес вече куршумите все по-често ще им ги посещават. И у нас доскоро на такива им се кланяха, паметници вдигаха и небивали привилегии ползваха до девето коляно.

3

Анонимен

преди 8 години

Така трябва да се постъпва с pязaнитe - куршум в главата. Но за да стане масова практика трябва да почакаме още малко, белким изнacилят групово някоя полицайка.

2

ХХХ

преди 8 години

Къде е онзи терорист Ахмет дето ревеше на предната статия че християните като казвали "слава богу" що не са ги избивали !? Ахмете терорист долен къде си сега бе ? Няма държава няма .....тоя трябва да бъде арестуван моментално !

1

Лош матрял

преди 8 години

Не случиха и франсетата на мат'рял за интегриране и т'ва си е.