15

Анонимен

преди 8 години

tova istinski lider gotov da se opulchi na zapadnite kifli

14

Анонимен

преди 8 години

Тези бомби се ползват от безмоторни самолети на Ю ЕС ЕЙ - проблемът е, че поради изостанали технологии, севенокорейците първо стрелят, после питат моторен ли си или безмоторен. Самолет, кораб, танк, също не правят разлика. Преди години щатски хеликоптер се опита да прелети границата, но ...Хеликоптерът потрошен, единият пилот убит, другият пленен. ФАЩ дори не помрънкаха, кихнаха малко валута и си прибраха рамбовците. Така единственият военен пленен кораб на САЩ сега е музей в Пхенян.

13

Анонимен

преди 8 години

Бедните корейски комунисти! Безплатно образование - включително и висше, безплатно здравеопазване, без данъци от 70-те години, безплатно основни хранителни продукти - ориз, ябълки и пр. и пр. 1 200 000 армия, която и изгражда безплатните жилища - от 120-180 кв.м. 30 000 военни компютърни специалисти и пр. Иначе армията пази и границата, но заради това нямат бежанци. Нито наркотици.Живи да ги ожалиш.

12

kokospa

преди 8 години

Абе *** панелни не ви се изясни че без помоща на Матушката,тия босоногите корейци от голямата казарма НИЩО не могат да направят.Като купидони са -гладни и въоръжени!!Бместо да мислят за бомби да вземат да изхранят 23 мил.си население.Или поне да разрешат противозачатъчните средства.

11

Анонимен

преди 8 години

Прави силно впечатление, че тези които плюят срещу САЩ и запада в полза на пропадналите комунистичеки кочини са неграмотни.

10

е да де

преди 8 години

Проблемите в света ги създава империята на злото ФАЩ и е крайно време да бъдат поставени в ъгъла.

9

Анонимен

преди 8 години

30г санкций срещу С.Корея действат както санкцйите на ЕС срещу русия.Уш гладуват а се размножават а в ЕС уш голяма работа а всички държави застаряват и чакат емигрантите да оправят демогравския срив,То в прочем в Кьолн започна

8

Анонимен

преди 8 години

ми нали бяха много бедни, гладуваха такова...

7

Анонимен

преди 8 години

Е как бе, ние от цивилизования запад под мъдрото лидерство на САЩ всички озаптяваме - Русия озаптяваме, Иран озаптяваме, та Северна Корея ли няма да озаптим!

6

Анонимен

преди 8 години

a UZAPTIAVANETO na zapada ?????????????

5

ким чен грух

преди 8 години

Дебелият не е толкова ненормален, за да се опита да изстреля ядрена ракета срещу коя да е западна страна поради простата причина, че след това от северна Корея ще е останал само спомен, а той го осъзнава не по-зле от западните лидери. Още повече, че САЩ имат ракетен щит, а северна Корея имат канчета за главите, които да ползват вместо ракетен щит.

4

Анонимен

преди 8 години

А смъртта на милионите в Северна Корозия трябва да лежи на съвестта на комунистическите управляващи в Китай и РФ (преди това СССР). Но те, както добре знаем, съвест нямат!

3

Анонимен

преди 8 години

Концлагера КНДР може да бъде приключен за един месец ако се спрат храните и лекарствата.Този удар ще бъде нанесен обаче върху народа на КНДР. Срещу КНДР други санкции не действат защото те са се практически самоизолирали от света.

2

Заптие

преди 8 години

Хайде да не се лъжем - никой няма интерес и не се стреми да "озаптява" КНДР, защото който ги "освободи", ще трябва после и да ги храни, и то поне в близките 50 години.

1

глупости

преди 8 години

А озаптяването на ФАЩ И МВФ- то му спечелена ли е!?