21

помнещ

преди 8 години

Доган предаде оня списък на турското посолство 1991/2 .Местан просто следва неговия пример.Тогава Сокола излезе и стана голям политик .Цирк - все един и същ .......

20

Анонимен

преди 8 години

местан не ми е симпатичен, но в сравнение с предателя Доган е за предпочитане.Цялото ДПС е създадено от ДС и всички, с убеждения, различаващи се от "ПРОРУСКИ" биваха изхвърляни.Характерната черта на русофила е предателството, осребрено чрез прекланяне глава пред поробителя.

19

То

преди 8 години

19 ГОДИНИ Турски шпионин. За такива киртаци.. само патрон. Всички са продажници.

18

мда

преди 8 години

ДПС трябва да бъде забранено веднага .Това е антиконституциаонна партия и Местан го каза в ефир .

17

тя

преди 8 години

Всички изказвания на Местан са били противни и антидържавни!

16

фалш

преди 8 години

Поне една работа свърши тоя Местан .Показа на практика какво представляват независимите бг политици - вързани са към нечие посолство -до един .Иначе тезата му се покрива с тая на Бойко 2013- "Доган искаше да ме убие ". И после медиите пак прикриха всичко . Това не е политика ,а скапан еднотипен цирк с еднотипни номера.

15

Анонимен

преди 8 години

Не си уплашен, но май онази вечер си напълнил гащите. Има защо, историята на ДПС го доказва. Но Местан направи и едно признание, че бил отстранен, защото работел за това ДПС да не бъде "проруска, олигархическа, етно-корпоративна партия" . Това няма нужда от коментар, освен че е потвърждение за антибългарския характер на тази партия.

14

Анонимен

преди 8 години

Местанеее, Местане, да те ... козто те хване! И тебе, и тебе, Догане!

13

тя

преди 8 години

Заю баьо , скок , подскок право в турското посолство!

12

Ihtiman

преди 8 години

Най-накрая се усра като малко турче тоя гаден мазен турчин ... да си заминава в турция и да не се връща тоя агент позор !

11

Анонимен

преди 8 години

Това с Местан ако се беше случило в САЩ или Русия, на момента щеше да бъде осъден за национално предателство и до живот. Там не си поплюват. Един Сноудън колко време го чакат да му лепнат 200 години.

10

ами

преди 8 години

Много мазен и гаден беше тоя Местан........поне няма да го показват вече....

9

Наблюдател

преди 8 години

Защо спряха прякото предаване на пресконференцията? И за слепите стана ясно какво ще се случи. Не му се отговаря на неудобни вапроси Местанчо. Може и още да не са му казали как да отговори от турското посолство. Дребен, нещастен................!!!!!!!!!!!

8

Мислещ човек

преди 8 години

Ето я есенцията от пресконференцията:"В променената геополитическа среда ще кажа-националният интерес на България не е с Русия, а с ЕС и НАТО", каза в заключение бившият председател на ДПС."Разбира се, в кадесарските медии това трудно ще си пробие път...

7

Анонимен

преди 8 години

колко е жалък Местан, като се прави на жертвичка

6

а

преди 8 години

На практика Местан каза ясно нещата-ДПС е руска работа,затова червените *** Бож.Д.Слави Тр. не спират да величат Доган / Друг е въпроса ,че ако т. нар десни се коалират пак с турска партия ще получат червен картон от хората и ДСБ много добре го знае.

5

т

преди 8 години

Мда,сега ще имаме две ДПС та.На старите и младите.Едните слушат само Софи Маринова и гледат турк тв ,а другите ядат и свинско и слушат естрада ...... Ех .

4

1

преди 8 години

Ама то е ясно, политиката в България въобще не може без неговото присъствие!

3

ха ха

преди 8 години

Вие какво очаквахте .Да емигрира в Турция ?

2

ШОПО

преди 8 години

Че те свитнат ,ефенди...Бегай у Анадола...