21

вещ по въпроса

преди 8 години

Бракът само разваля съжителството поради тревожно чувство за обвързаност на бракуваните. Ако безбрачието в БГ е 56% то в западна Европа гони 70%. Прогнозата е до 2050 година бракът в класическата си форма да е изчезнал.

20

Анонимен

преди 8 години

No money, no honey

19

до 24

преди 8 години

Инженери в Холандия чичи в Холандия. Там едни високи вентилатори има по полетата, знаеш ли ги? Ветрогенератори се казват... Те там работят :D А хаповете за нервите ти си гълтай!

18

ии

преди 8 години

Задачка за първолаци:При родени около ~60 хил деца на година, и имаме около 50/50 родените/неродените в брак деца.То следва че имаме около 15 хил брака на година и от тях 10 хил. са се разпаднали.А това за нашата патриалхална нация е лошо. Семейството като градивна единица нас не е съхранявало през вековете.

17

Анонимен

преди 8 години

Преди брак - брачен договор.Ако има дете - днк тест.Единствения минус е че ако жената се окаже лека, съдът отсъжда тя да се грижи за детето само защото е майка. Демек тежестта е винаги в полза на майката и тук идва дискриминацията.

16

Дедо Ташунко

преди 8 години

Това семейства ли са бря! Ееех едно време кфи семейства имаше само. То сватби, изневери , разводи по пищни и весели от сватби. Еееех.

15

Анонимен

преди 8 години

Значи време е и ние с мойта бабушка да се развеждаме вече, че изостанахме като гледам. 35 години брак. Трима сина- инженери. *** мисля да я потрая поне и внуците да отгледаме, пък после ще му мислим. :D

14

Анонимен

преди 8 години

Тоя пък, демокрацията и международното положение му виновни

13

Анонимен

преди 8 години

Семеството успяват да съхранят, само най-кадърните, останалите са негодни да направят качествено семейство и се разделят, а децата им са нещастни и пропадат в живота. Колкото и грозно да звучи, така е устроена природата, това е естествения подбор!

12

Анонимен

преди 8 години

Да лошото е, че демокрацията, все още е в кавички. Когато дойде истинската демокрация, нещата ще започнат да се подреждат.

11

Ястреб Османлията

преди 8 години

Хубава работа ама .... българска работа!! Българките са страхотни жени - обожавам ги!, но за женене не стават - много им шарят очичките! 56% от новородените са без официален татко ... някой да се сеща как се наричат децата, чиито майки са много известни, а бащите им съвсем неизвестни!??

10

Неразведен

преди 8 години

"Демокрацията" донесе стрес, несигурност, безперспективност, пошлост, безотговорност и какви ли не други "ценности". Като добавим беззаконието и наглостта на "елита", целящ самооблагодетелстване и забогатяване на всяка цена, дори и предателство, картината става пълна. Като виждат всичко това, младите хора, какво могат да направят, колкото и умни да са. Българите обичаме семейния уют но няма как да го постигнем и запазим с тези които ни управляват.Пътищата са малко, трябва да изберем правилния!

9

Анонимен

преди 8 години

Много голям проблем е, че непрекъснато ни навират в очите лукса, разхищенията, глезотиите и разврата на тези, които са се видели с пари. Човек като го облъчват дълго с такава отрова почва да се чувства фрустриран и нещастен, почва да обвинява околните.

8

Анонимен

преди 8 години

В наши дни бракът е просто сделка между двама равностойни партньори и когато една от страните почувства, че сделката вече не му е изгодна е много лесно да я развали. Да не мислите, че в миналото всички са били много щастливи заедно. Ами не са били, но са робували на общественото мнение и на страха, че няма да се справят сами (това особено много важи за жените, които са нямали нито професия, нито образование). Е, при това положение ще търпиш.

7

Така е

преди 8 години

Чели са ви статиите за видове секс, свалки и изневери. Ето последствията от тъпите джурналя.

6

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНещата са свързани. Събират се двама млади, обаче нямат пари и живеят с родителите на единия от там следва вмешателство в отношенията им, което пък води до битови проблеми и разправии... и накрая се стига до развод. Какъв е изводът? Ако хората имаха достатъчно средства да живеят отделно от роднините си и да се научат сами да се справят с проблемите, броят на разводите щеше да намалее.

5

Анонимен

преди 8 години

Европа възпита едно полколение на абсолютно некадърни, но самовлюбени хора. Егоизмът пречи на семейството. Като си свикнал само да получаваши сте двама такива , неминуемо ще се разочаровате

4

Анонимен

преди 8 години

Проблемът са битовизми, а за тях проблемът е липсата на пари...

3

Анонимен

преди 8 години

Ами докато не проумеем, че бракът в 21 век, няма как да е като бракът в 19 така ще е.

2

х

преди 8 години

Бракът е за интелегентни и добри хора. Не за ревниви и неуравновесени нерваци.