15

light

преди 8 години

толкова е зле --- не си хабете времето - по добре 1 .......

14

me

преди 8 години

Напълно съм съгласна с fsb и аз щях да напиша точно същото. Филмчето става за убиване на времето и е много добро ако не си гледал предишните 6. Обаче ако си ги гледал, приликите са просто очебийни. Еднакакъв сюжет, еднакво развитие на героите, дори еднакви технологии и сюблимни моменти. Абсурдно е колко пъти може да се предъвчат едни и също неща и хората всеки път да си плащат за да гледат. Иначе мацката е много яка, крайно време беше да се появи. Но толкова.

13

fsb

преди 8 години

гледах филма и макар да съм фен на предишните 6 епизода, останах много разочарован от тази - изсмукана от пръстите бозава история, копираща старите и почиваща на стари лаври. Само благодарение на добрия имидж на старите серии и масирания маркетинг успяват с тези рекордни приходи, но съм сигурен, че никой няма да го гледа втори път на голям екран, а сигурно и на малък. Не може да се сравни нито с Аватар, нито с кои да е било от старите епизоди...

12

Невен

преди 8 години

Фен съм на Star Wars, с тях се приспивам вечер. Пог-голям *** от епизод 7, едва ли ще доживея ...

11

Иди Амин

преди 8 години

Джар Джар Ейбрамс се е мъчил яко да го направи като предишните, вкл. със специалните ефекти, империята и Хан Соло...само дето старите се отличават с това, че нито една серия не е като предишната.

10

Анонимен

преди 8 години

Какво ли не прави рекламата!?!?!

9

Буркина Фасото

преди 8 години

Ега ти смешните технологии. Империята има технология да заличава цели звездни системи. А пехотата й се стоварва с някви подобни на амфибиите от десанта в Нормандия. Возилото на вехтошарката беше баси бракмата. Изобщо скръб. По скапани дуели с мечове не бях виждал. И това баш злодея. Хахаха.

8

Филмът е провал

преди 8 години

Просто не виждам какво да харесам в тази серия. Това не е Междузвездните войни от предишните серии, а някаква нелепица. Това новото роботче, дето се търкаля бързо-бързо не е ясно дали е за по-добре или за по-зле. От една страна се движи бързо и не го чакат, но точно това беше интересното при предишният "робот-прахосмукачка". Винаги го чакаха и не го изоставяха. Има и малко свеж полъх от вехтошарката, но некадърният сценарии и режисура, го обричат на провал.

7

Анонимен

преди 8 години

Ако го сравнявам с предишните серии, "Силата се пробужда" е около 1234 пъти по-зле.

6

Оценка Преписан

преди 8 години

По училищната скала за оценки от 2 до 6, моята оценка е 1. Преписан е от предишните серии, но много некадърно преписан - изпускат се най-важните неща от предишните серии.

5

Буркина Фасото

преди 8 години

Детска приказка. Особено тази серия. Липсва ми Дарт Мол. Това беше истински фехтовчик. И как иначе. Та актьора е майстор по кунг фу.

4

Анонимен

преди 8 години

Доста посредствен филм, което не е неочаквано. Без Джордж Лукас, Междузвездните войни нямат продължение.

3

Анонимен

преди 8 години

Тази боза, с толкова много приходи!!!Това не говори добре за американците и умственото им ниво.

2

Анонимен

преди 8 години

Личната ми оценка е 4=, не е лош, като цяло, леко с детски полъх, наследника на Дарт Вейдър прилича на син на Мерилин Менсън, изключително нелеп избор на актьор, малко позадрямах по едно време, но не е лош, очаквах пълна трагедия, имайки предвид, какви филми излизат в последно време.

1

Han Solo

преди 8 години

"Chewie we're home!"