15

Анонимен

преди 8 години

Eвродепутатът от ЕНП Мария Габриел не вярва, че идва край на Шенген, а и това няма спре eмигрантския поток.Ние обаче вярваме, че е дошъл краят му! Относно спирането на мигранти, не бери грижа! Необходимо е само ЕС да се разпадне с демагогските му ценности! Граничарите и нашата "НЕтолерантност" ще свършат останалото!

14

scott

преди 8 години

както и автомат калашников....

13

Анонимен

преди 8 години

***, той умрял, ***!

12

Анонимен

преди 8 години

Само не разбирам защо в още по темата се появява заглавие "Дани в истерия заради *** жаби, Лео оскуба Бат Сали"Ама вие наистина сте една много "интересна медия" :)

11

Анонимен

преди 8 години

9, онзи от Банкя повтаря като папагал инструкциите, спуснати му от амбасадата.

10

Анонимен

преди 8 години

О, боже ........

9

Nord

преди 8 години

На тея глупости се наслушахме последните 10 години, и ето докъде ни докараха... до една Европа с всекиденвни теористични заплахи и актове. Екзотичните нрави на африканските и азиатските народи вече няма нужда да ги гледаме по Дикавъри и НГ , а са под терасите ни. На тия бюрократи в Брюксел, от които има повече вреда отколкото полза, и на тях ще им дойде времето да се срещнат с голия, разгонен афганистански "Бор".

8

БУРКИНА ФАСОТО

преди 8 години

В тоя свят или се хищник или си жертва. Или си побойник или те пребиват и ...В случая европейците са отличникът който ще бъде бит и унижаван от арабчетата двойкаджии. Това с Кьолн е само един бегъл щрих от общата картина. Само да натрупат критична маса и ще се помне кютека. Хубавото е че Европа е свикнала да воюва. И е свикнала да дава жертви с милиони. Но защо трябва да се стига до там.

7

Анонимен

преди 8 години

защо им давате думата на такива безмозъчни калинки? Кой знае за какви заслуги от ГЕРБ са я направили евродепутатка, но на всички ни е ясно, че в тая партия говори само онзи от Банкя, а другите повтарят като папагали.. Тъй че не виждам какво толкова интересно може да каже тая, да ходи да си харчи парите им магадините на Брюксел , това ще и остане.

6

ivailo1403

преди 8 години

Тая празнословка коя беше, че не се сещам...

5

гугъл

преди 8 години

А баща й със сигурност е казал преди 27 г - Варшавския договор ще трябва да оцелее.

4

Анонимен

преди 8 години

Ценко Чоков - кмет на Кьолн! Виден северозападноевропейски експерт по укротяване, усмиряване и дресировка на диви и бесни амуджи. Над 15 годишен стаж по специалността и безупречна репутация в с.Галиче. Ще приложи изпитаната си тактика и в гр. Кьолн.

3

Анонимен

преди 8 години

Дрън, дрн, дрън... Кухи приказки на герберска калинка, добрала се до топло местенце в Брюксел.

2

1001 нощ

преди 8 години

Ще управляваме, ще управляваме миграционните потоци. Трябва да се спрат напълно. То се видя, че нищо не можете да управлявате в Брюксел, ни потоците , ни съюза... всичко е на самотек, важно е софри да има и бюрокрацията да е в хиляди

1

Анонимен

преди 8 години

Шенген трябва да се съхрани! Прилича ми на заклинанията на древните шамани.