112

Коментатор

преди 8 години

"*** ислямист" - да заплашваш двуметров, 130 килограмаов балакнец-спец по бойни изкуства.

111

Анонимен

преди 8 години

Време за ОПЛОЖДАНЕ дами и господа

110

Мрън

преди 8 години

До aaaaaaaaaО, в Швеция ги настаняват и в дворци. Без майтап. Ама пак са недоволни, било им скучно.

109

Мрън

преди 8 години

Ще се изправи,я. Като не му е промит мозъка с мулти-култи и не му е слязло сърцето в петите от страх. А германците да се кефят на гей паради. Мухльовци.

108

88

преди 8 години

Германци, покажете си зъбите най-после, че ми писна ! Стига чувство за вина, натрапено ви от еврейската мафия ! Ние се гордеем с Вас , не се срамувайте ! Историята този път няма да се повтори !

107

aaaaaaaaa

преди 8 години

в момента прочетох че германските власти ще настаняват тези насилници в кварталите на Кьолн-ЛИНДЕНТАЛ ,Кьолн Зюд ,квартали в които един апартамент от 60 кв.м. струва 300 000 евро за обикновения германец ,а тия ще живеят там настанени без пари,е това е вече самоубийство

106

Анонимен

преди 8 години

Тоя бате търси Медийна изява , чак в Хърватия дал интервю , *** мошеника

105

Анонимен

преди 8 години

Като одарил единия , излетял на 3 метра пише в T-Online , някой специалист по бойни изкуства може ли да обясни , как се лети на 3 метра това само по филмите го има , Юго може ли да не поизлъже в Германия

104

Анонимен

преди 8 години

Edin dobar MANIPULATOR e toa harvatin , qvno tyrsi izqva

103

ИЗМАМА

преди 8 години

Какво общо има хърватския вестник Jutarnji list с новогодишната вечер в Кьолн , абе вие сие мислите че българския народ е много глупав

102

Анонимен

преди 8 години

Тоя си прави Реклама , НЕ Е ПОМОГНАЛ НА НИКОГО

101

Berlin

преди 8 години

Такива Екс-Сърби като тоя колко Българи измамиха в Германия , сега бил помогнал , да каже колко Българи и измамил

100

Jo

преди 8 години

Хансовци? Какво става? Не ви ли е неудобно малко, да чакате Хървати да ви решават емигрантските проблеми? Стоите и мълчите докато играе на теслата дръжката. Или май на вас вече жени не ви трябват?

99

Анонимен

преди 8 години

NE IVAN,A GOSPODIN KALASHNIKOV 47 SHTE UKROTI ARABSKITE ZVEROVE.

98

Анонимен

преди 8 години

Нийл, съвети от фанатизирани християни не искаме. Не си по-добър от фанатизираните мюсюлмани, същият си в очите на нормалните, мислещи хора!

97

Нийл

преди 8 години

Всеки който е с всичкия си и не е слуга на тъмни сили и техните доктрини трябва да прави всякакви мощни усилия да спре тези планове на лукавия изпълнявани от слугите му и мекушавите предателски настроени политици в България които изпълняват този план. В основата на неолиберализма и тези хора които стоят зад политиките му са едни богоборци и слуги на лукавия. По делата им ще ги познаете! Случайно ли "ценностите" им са всякакви извращения и морална деградация? Не! Те издават същността им!

96

Нийл

преди 8 години

Цялата тази доктрина идва директно и се провежда от слуги на дявола и членове на тайни сатанински общества които извършвайки национални предателства към европейските народи се опитват да изпълняват волята на дявола за създаване на мултикултурен световен ред. Това е връщане към Вавилон и Вавилонската Кула - смесица от народи и езици над която да се възцари антихриста. Европейския парламент е построен като копие на незавършената вавилонска кула чиито строеж сам Бог е спрял!

95

Нийл

преди 8 години

Каква изненада - европейските мъже защитават жените въпреки цялата феминистична помия която се излива върху тях постоянно а африканците и ислямистите са едни престъпници и изнасилвачи. Добро утро! Парадокс - источноевропейците са третирани с предр***съдъци и дискриминация а всякаква цветнокожа *** е приемана с разтворени обятия. Нищо не е случайно! Паплачта се пуска нарочно с цел геноцид на белите европейски народи чрез смесени връзки с паплачта които щели да "оправят генофонда"

94

Анонимен

преди 8 години

Много ми е трудно да повярвам , че всички Европейски лидери са заслепени и не виждат катастрофата , която настъпи в техните държава с тези уж мигранти . Това нещо се дирижира от някъде и цели войни в Европейските държави , които са неизбежни . Най малкото е да се обяви една година на спиране на мигрантите в Европа и през това време всичко ще си дойде на място . Не знам, просто всичко това е необяснимо , все едно сме зомбираме и не знаем какво правим .

93

Анонимен

преди 8 години

След като не живееш в момента в Германия просто не коментирай как се изакваш в тоалетната си удома в България