9

Анонимен

преди 8 години

a PRISTANISHTE V SOFIA KOGA CHE IMA

8

Щирлиц

преди 8 години

Каква канализация,едни павета не можете да наредите,смръдльовци червени.

7

Това е София

преди 8 години

София според планът Майер от 1909 година е горе-долу в следните граници според сегашните наименования - Евлоги Георгиев, Пенчо Славейков, Константин Величков, Сливница, Опълченска, От Централна гара по ж.п.линията до Сточна гара и по сегашният Васил Левски до паметника на Васил Левски после по Янчо Сакъзов до Евлоги Георгиев. Сегашните квартали Лозенец, Хаджи Димитър, Гео Милев, Подуяне и куп други, всъщност са допълнително присъединени села към София, заедно с селската си липса на канализация.

6

Анонимен

преди 8 години

Лошото е, че след многото милиони, които ще са дадат за тази канализация, ще се наложи след месец-два да се дават още милиони за ремонт на новата канализация. Колкото до дежурните плювачи по София - ами няма как като селата около София ги обявяват за част от София, тези села веднага да получат и канализация. Реално София има канализация навсякъде, а само в селата, които сега се наричат квартали на София няма канализация.

5

Анонимен

преди 8 години

Чудесно! Дали са и детайлно описание на планираното изграждане на канализация, а ул. Ильо Войвода в кв. Хаджи Димитър, която е на метри от центъра на София и не налага никакви отчуждавания, продължава да чака изграждане на канализацията и явно не е включена и в плана до 2020г. Моля, обърнете внимание!

4

Жо

преди 8 години

ИЗГРАЖДАНЕТО на канализация е доста по-трудно от изграждането на водопровод.При проектирането на канализационните колектори трябва да се отчита релефа и наклоните на терена. Това означава, че за колекторите не може да се копае по произволно трасе и се налага да се отчуждават части от имоти. А всичко това струва пари.

3

Анонимен

преди 8 години

А дотогава "гладните и нещастни" севернокорейци ще имат ядеено оръжие от перо поколение и ще са колонизирали обширни територии от Марс и Луната. А ние ще имаче тръби за кен.еф. Велико!

2

Момо

преди 8 години

Тази "столица" и канализация ли нямала? :D

1

Момо

преди 8 години

Тази "столица" и канализация ли нямала? :D