7

На Буров чичата

преди 8 години

ГЕНОЦИД !!!

6

Анонимен

преди 8 години

В най бедната държава на европейския съюз има най-много представителства на фар.фирми с най много лекарства и всички се реимбурсират затова няма и никаква реимбурсация .Бълг.лекарства са качествени и ако искаме да си подобрим икономиката трябва да се реимбурсират 100% само бълг.л-ва ,а от вносните само тези които нямат бълг.аналог.За пример Италианска фарм.комп. има представителства в 7 страни и от от бившите социал. и нито едно в страна от Западна Европа Вие си направете извода

5

Анонимен

преди 8 години

Закривай!

4

Ники

преди 8 години

крайно време беше да махнат лекарствата, които не са за домашно лечение.

3

Дедо Йордан

преди 8 години

Провокация....Няма такова нещо.Българите сме доволни от ГЕРБ, България се оправя.Бойко каза по телевизията че имаме 4 % икономически прираст.Всичко цъфти. Заплати, пенсии, магистрали и други работи.Вчера си намерих хляб преоценен за 20 ст., малко корав но като го намокря яде се!ГЕРБ напред. ДОВОЛЕН СЪМ !

2

ЧЕСТЕН БЪЛГАРИН

преди 8 години

Изтеглихме заеми на гърба на българина, спряхме строителството на големи проекти от който България би спечелила. И сега спираме скъпите лекарства за тежко болните, хората които не могат да ги купят. Обричаме ги на болезнена смърт .ЕДИН ВЪПРОС.:КЪДЕ СА БЪЛГАРИТЕ, ДА ИЗМЕТЕМ *** В ПАРЛАМЕНТА .ВЗИМАЙТЕ БРАДВИТЕ !

1

Анонимен

преди 8 години

Поредната евтина лъжа!Никой няма да спре лекарства, гарантирани от държавата.Нарочно се създава паника от медиите на Пеевски!