6

e

преди 8 години

Тодоровчето ще установи,че всичко е по-вече от наред. Милото Светле много милее за метанчовците и за веитовчетата. Нали от там папка и то многоооооооооооооооо папка

5

Анонимен

преди 8 години

Както винаги "От Русия с любов",ама много.

4

анонимен

преди 8 години

С РУСКИТЕ МАФИОТСКИ КОМПАНИИ И СТРУКТУРИ БЪЛГАРИЯ Е ДОКАРАНА ДО РАЗРУХА / ЦЕНАТА НА ГАЗА, ОТКРАДНАТИТЕ 2 МИЛАРДА ЕВРО ОТ БЕЛЕНЕ , ОТ АЕЦ КОЗЛУДУЙ / НЯМА ЕДНА НОРМАЛНА СДЕЛКА С ТЯХ ! НЕ СЕ ЗНАЕ ЗАЩО ОЩЕ ГИ ЧАКАМЕ ????? ДОКОГА ????

3

роси

преди 8 години

В последните две - три години Русия сериозно дестабилизира нашата страна, не без помоща на много българи в различни институции и партии ! Те са се продали на руските интереси .Нашите секретни служби не противодействат навреме, а по някога и бездийстват ! НЯМА ДРУГО РЕШЕНИЕ, ОСВЕН ИЗГОНВАНЕТО НА РУСКИТЕ АГЕНТИ И БЪЛГАРСКИТЕ ИМ ПОМОЩНИЦИ! !! И ТО СПЕШНО !!!!

2

Анонимен

преди 8 години

КЕВР с такива специалисти като на Шушулов *** Виктория няма да може нищо да каже. Извадка от заседание на КЕВР "В. Джерманова отговори, че преводът е направен от Б. Петракиева. Той е изготвен през 2013 г. и сега само е редактиран с новите неща, които са постъпили в Комисията." - няма акъл да оправи грешките от преди години, а иска да се оправдее с друг. Некадърница, но заема място на някой който ще работи. С подарени дипломи това е положението.

1

Анонимен

преди 8 години

"спирането на доставките на газ при действащ договор, без предупреждение, е злоупотреба от страна на "Газпром" с монополното му положение на българския пазар."Всеки който се заиграва с руските бандити го чакат големи главоболия и фалит.