109

Анонимен

преди 8 години

Ако са нормални веднага да я.свалят от кметския стол. Впрочем къде са германскитемъже и защо се крият зад жените си? Warum, бе, дойче байчовци?

108

не ги хвалете

преди 8 години

Абе тия страхливци са оставили собствените си жени на произвола на съдбата, та нащите ли ще пожалят.

107

Анонимен

преди 8 години

Тая е като нашия политик навремето, който се провикна"За Бога,братя, не купувайте!"Тая сега вика:"За Бога, сестри, не излизайте на улицата".Но....по това прилича на кого? На покойния Кадафи.Или - втора Либия стана тая Швабия.

106

Анонимен

преди 8 години

TRYABVA DA SE NALOGAT GESTOKI MERKI SRESHTIU IMIGANTITE --MUSIULMANI--VEDNAG I ZAVINAGI--KAKTO POSTAPVA I SAYUDI ARABI.

105

Анонимен

преди 8 години

Имаше едно време една силна нация - Германци. Сега тази нация се управлява от жени. Жената не може автомобил да управлява, дори живота си не управлява, с какъв акъл гласуват за жени. Хората са много глезени вече!

104

овеч

преди 8 години

Германките ще ги защити единствено фереджето.

103

Данаил

преди 8 години

Тя си мисли че като прилича на мъж няма да я изнасилат. Каква наивност!

102

Коментатор

преди 8 години

Всички германки трениращио бойни изкуства да се обединят и нехайно да излязат на "тренировка" - да са 200-300 на брой и да тръшкат така че тези мъже да не стават лесно.Единствен начин да се набръчкат мюсюлманите е да ги млатят жени.

101

Тази не е с всичкия

преди 8 години

*** ***.Изнудва цивилизованите жени да се държат според правилата на неандерталците.Ако е умна и има национално достойнство, ще въведе строго задължителни правила за поведението на пришълците. Който не ги спазва - зверски глоби, които да се отработват с каторжен труд, а после прогонване от Европейския съюз без право повече да се връща тук.

100

Анонимен

преди 8 години

Германците не са толкова *** и примирени колкото тъпите си политички, а са разсъдливи и търпеливи. Но като им кипне ще излязат на улицата и ще еб.т ***..та май...на на арабската ***

99

Багерзее

преди 8 години

Нали са техническа нация. Копат дупка, зариват бежанеца до шията и после с камъни по кратуната. Във Франция да вадят гилотините от музеите да услужат на съседите. А ние си знаем со кротце, со благо со много кютек.

98

Анонимен

преди 8 години

В Германия управниците са винаги някакви изключили бабушкери, затова държавата им е толкова слаба пред ИД.

97

тихомир томов

преди 8 години

Скоро ще започнат 72 часовите проби на подгряващите инсталации в Дахау . Тая кметица е малко мършава , но Меркел ще я допълни !

96

Анонимен

преди 8 години

Че е нагласено е ясно.Идат избори в Германия.Добре е електората да се мобилизира отранко.Чудно ми когато излезне истината,а тя ще излезе, всичките форумни клакьори и квакери каква песен ще запеят

95

Анонимен

преди 8 години

Предлагам германките да отвърнат на удара подобаващо.Да се съберат на групи и де що видят афроарабски типове да ги изнасилват на място.Да видят хубаво ли е.

94

Анонимен

преди 8 години

Цялото нещо е нагласено. Просто прозира. Организирани са. В подходящия момент на подходящото място. Някой иска да вземе властта от Меркел и това е. Виждали сме го и тук. Дано поне са се продали за повечко пари, защото ще им излезе през едно специално място на т.н "бежанци".

93

Нямам думи

преди 8 години

От дълго време съм в Германия, но ако така продължава, а то явно отива на по-зле, връщам се с жена ми германка в България. Тя е свикнала и нашите несгоди, но и се виждат далеч по-приемливи отколкото това което ни очаква за в бъдеще в Германия. Добре, че не си продадох апартамента в Бургас навремето си.

92

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

Убедихте ли се сега , че никаде в еврогейпа няма нормални политици????ЕЛЕ пък жени политици!!!Меркелица,,кметицата на Кьолн,Могеринката и т.н.Ами нашите патки КУневица,Цецки,Бъчви,Менда,Крисрщталинка оная В Нейнска то пък и меките китки Митоффф,*** хибридният алаброс Ненчофф!!!Уффф забравих за Винетката!

91

Анонимен

преди 8 години

Mry сни ис lqmsки pomi яри.

90

Анонимен

преди 8 години

Супер, че нещата ,малко по-малко се изясняват. След това няма как да накарат унгарците и поляците и един от тези да вземат.... Колкото по бързо си "осeрат" пътеките тези, толкова по-добре. Париж, Кьолн....... тик так тик так