4

Анонимен

преди 8 години

Така е,скъпи машини,нов модели на няколко месеца,отелно Самсунг за съжаление започнаха да следват Епъл,премахнаха сменяемата батерия,както и картата памет,премахнаха и ФМ радиото.Как да стане?Ще си карам с Ноута на 3 години и те така.

3

До 5

преди 8 години

Отделно умееш да го разаглобяваш и сглобяваш обратно за 32 секунди и 4 стотни, тунинговал си го с фенерче, 6 допълнителни батерии залепени с каноконлит на задния капак, запалка с пиезо кристал, ножичка, пиличка, отварачка за консерви, макаричка с конец за зъби, комплект отвертки, поялник, ъглошлайф, мини рулце с тоалетна хартия, четка за обувки, чадър, диамантена пила, шперц, 2 x 6 TB HDD за да съхраниш всичките си спомени, SSD за най-важните файлове, термос и бинокъл. Браво!

2

До 5

преди 8 години

Пропусна да споменеш, че е улучван с гранатомет, падал е в тлееща лава, пран е на 1600 оборота в пералнята, мачкан е от влак, прескочил от релсите и попаднал под веригата на танк, който през това време минавал и през мина, която не нанесла абсолютно никакви щети на телефона. Отделно е замразяван с течен азот, падал е от Айфеловата кула, гризан е от куче, горила, тигър, хипопотам и е гълтан от анаконда. Освен за будилник и плеър, го ползваш и да си режеш суджука вечер, за ракийката... така де.

1

Анонимен

преди 8 години

Самсунг с тяхната мизерна поддръжка и бъгав софт, аз съм приключил вече с тях.