10

другар

преди 8 години

Севернокорейците ще го завъртят пак, спокойно!

9

moni

преди 8 години

Теория на еволюцията е 1-теория,2- не е научна, тъй като няма визия за бъдещето. Господ в миналото е наказал едно племе превръщайки го в прасета и маймуни, за това някой оцелели потомци поддържат тази теория, ген.

8

Петър

преди 8 години

Няма еволюция има Божие Творение. Ако има някакво движение то не е еволюционно а обратното нещата се влошават. Учените нищо не знаят мислят си че са открили някакви теории почиващи на елементарни закономерности а след няколко години целите им фалшиви конструкции рухват и са заменени от нови които на свой ред рухват и така.

7

Анонимен

преди 8 години

До ХъбълАбсолютно си прав човече

6

Хъбъл

преди 8 години

Полярността на магнитното поле на Слънцето се обръща на всеки 11 години. Последното обръщане беше Декември 2013. Това за успокояване на четящите, вярващи на щяло и нещяло, хора за които всичко е мистерия и наука за тях не съществува. Няма катаклизми, няма да свърши светът.

5

Анонимен

преди 8 години

Това трябваше да стане още преди една година.

4

Карл Сейгън

преди 8 години

Когато и да стане, Пеевски няма да успее да си изхарчи парите дотогава!PS Ако не се ожени, разбира се.

3

аз

преди 8 години

"...темповете на ротация на стареещи звезди не са толкова бавни, колкото се смяташе досега....'"...заявиха, че ротацията на старите звезди не се забавя толкова много, колкото се смяташе досега....'Последно, какво става все-пак: темповете не са толкова бавни, или ротацията не се забавя толкова много?

2

Анонимен

преди 8 години

По добре да кажат кога ще се обърнат магнитните полюси на земята

1

zeus

преди 8 години

И след колко милиарда години ще стане това?