14

LethianDream

преди 8 години

Беше ясно, че новият Star Wars ще бъде яко комерс, но най-лошото е, че трейлърите преди филма тотално убиха и последните ми надежди, че Холивуд може да пусне някой смислен филм през 2016 - то идват само вселенски бози като Батман срещу Супермен, Дедпул и Уоркрафт, интересни само за непълнолетни индивиди от 10 до 18 годишна възраст. Затова смятам през тази година да наблегна на независимите филми - тези дни ще стартирам подобаващо с Олдбой (за пореден път) и Градът на Бога на Фернандо Мейрелес..

13

R2

преди 8 години

До Това е подигравкаподкрепям мнението ти изцяло...ефектите са задоволителни...във фабулата е пълен мрак

12

Това е подигравка

преди 8 години

Този филм е подигравка с феновете *** Междузвездни войни. Не очаквах чак толкова лош филм, не просто слаб, а лош филм.

11

Няма го Лукас

преди 8 години

Личи си, че филмът не е правен от Джордж Лукас. Лошото е, че прекалено много си личи, чак дотолкова, че няма и помен от това, което направи Лукас в предишните серии, въпреки че са копирали части от предишните серии или най-малкото идеите от тях, но те са безобразно лошо сглобени. Май трябва Лукас да се върне и да направи нормално продължение на филма.

10

???

преди 8 години

Не ми стана ясно за каква аудитория е предназначен филмът. Предишните серии се гледаха с удоволствие и от малки и от големи, но тази май е само за деца до 10-12 годишна възраст. Останалите сме неприятно разочаровани.

9

Смешки за малки деца

преди 8 години

Смехотворен филм.Галактиката се състои от 1-2 планети.Републиката или Съпротивата, не става ясно, са шепа хора на една планета.Незнайно откъде появилият се първи ред като как е вместо империята. След смъртта на императора, империята си остава. Всички главни действащи лица са винаги на едно малко място по едно и също време, което е абсурд, въпреки че персонажите в филма се броят на пръсти. На практика има само 4 основни, още толкова познати от предишните серии, но тук са незабележими,като Лея

8

Джедай

преди 8 години

Очаквам в следващите серии да започнат да се раждат напълно обучени джедаи. Тук вехтошарката за нула време стана джедай без никакво обучение и победи обучения лош .... Какво да кажа, филм без грам мисъл в него.

7

недоволен

преди 8 години

тази боза как може да е на първо място сажелявам че го гледах

6

Боза е

преди 8 години

Много неприятно съм изненадан. Голям фен съм на Междузвездни войни и не очаквах такава боза.

5

Разочаровние

преди 8 години

Голямо разочарование!То не бяха реклами, то не бяха хвалебствия, а то няма и помен от идеите в предишните серии, които направиха Star Wars толкова популярни.

4

El Rockero

преди 8 години

Меко казано приятно изненадан! От 1 до 10 - пълна 10-ка. Страхотно продължение! Надмина всичките ми очаквания, нищо че е по-различна историята, отколкото в книгите. Поздравления към режисьора за запазване духа на Сагата! Използването на практически ефекти, както навремето започнал Джордж Лукас е огромен плюс за филма.Браво!Само за един момент от филма се колебая и ми е малко трудно да го приема. Това е единствената ми "забележка".

3

STAR WARS фен

преди 8 години

Съгласен - пълна боза. Няма го духът на предишните филми от поредицата. В Силата се пробужда се залага на старата слава и на много реклама, а самият филм е много далеч от духът на поредицата Star Wars.

2

Previously on Star..

преди 8 години

Гледах го и аз. Отидох, защото съм фен и съм гледал всички филми, още по времето, когато ги пуснаха по родните кина. Като оставим на страна еуфорията, напопмвана от медиите, трябва да призная, че останах разочарован. Наистина нищо ново. Дисни ще превърнат сагата в сапунена опера. RIP Star Wars (the Original)!

1

pantudi

преди 8 години

Пълна боза ...