24

Бойко не Борисов

преди 8 години

Ние сме хуманисти!! Под мъдрото ръководство на другаря Методиев и водача на биологична единица/ овчаря/ Ненчев нашата армия по бойна мощ гордо се равнява до такива титани като Сомалия и Горна Волта. Всъщност не е точно така, ние си нямаме в момента и един летящ самолет, те може да имат по десетина. Браво на корейците.Само така се отговаря на краварите.

23

Браян

преди 8 години

Сега тези спешни заседания и срещи за какво са? Затова че Северна Корея като идеологически враг на нетолерантния запад минава в друго ниво, сега Северна Корея не може да бъде нападана защото има сериозни ядрени възможности и представлява заплаха. Сега за нея "няма военно решение" и ще трябва да я оставят на мира и да изоставят плановете за нападение които имаха. Въпреки че там е една комунистическа диктатура се справят добре и то сами.

22

Браян

преди 8 години

Всичко което се казва в севернокорейското обръщение е вярно вкючително това че сащ враждуват с всяка страна която или не използват или има държавно устройство и система различна от тяхната. Толерантността с която проглушават ушите не се отнася наистина до различните защото видно е че сащ са абсолютно нетолерантни към всеки различен от тях а само към неолибералните доктрини които изповядват и към сексуално извратени, малцинста и *** емигранти.

21

Анонимен

преди 8 години

Този изглежда като питомно прасе, а нашят Д.Елян, като рошав глиган.

20

Анонимен

преди 8 години

Страшно е ако има кой да му се радва,а такива като него дал Господ в изобилие особено в страна като нашата

19

Анонимен

преди 8 години

какви мобилни телефони, какви 5 лева?!

18

:) смайли

преди 8 години

Янките скочиха ли вече в параноята?

17

Анонимен

преди 8 години

До ПитащЯвно медиите ни дават новините за паралелен свят, не за нашия!

16

Питащ

преди 8 години

Относно гладът на Северна Корея. Някой ще ми обясни ли как така при уж такъв глад демографската им крива е само нагоре. От 1961-2003 са си удвоили населението от 11 на 23 милиона. Как това става с глад а ?

15

Анонимен

преди 8 години

Смейте му се смейте на тиквата, *** както излиза той ще се смее последен!

14

Анонимен

преди 8 години

Уж жалка страна пък с водородна бомба!А ние такъв векик народ - и собствен пистолет си нямаме!

13

Анонимен

преди 8 години

Честито на Ким Чен Ун, а и на САЩ, където сега са настанали тежък смут и лека паника.

12

Чикън

преди 8 години

САЩ не се интересуват от "демократизирането" на държави, които не са богати на природни ресурси. Демокрацията е точно като комунизма - мит.

11

Judge Dredd

преди 8 години

До 1:Не съм комунист и никога не съм бил.Но да ти е известно,че според... ще ги нарека "стандарти",въпреки,че не е правилно,една държава се смята за бедна ако между 20 и 40% от населението ѝ живее в бедност.Показателят "Бедност" за България е 68%.По показател "Свобода" сме били дори след Северна Корея.Не твърдя за достоверност на данните по вторият показател!Но в Нигерия и Конго минималната заплата е по-висока, отколкото в България... Приятели от Перу преди години ми казаха, че там е около 400?

10

Val

преди 8 години

Сигурен съм ,че ако наистина имат такава бомба, тя е разработена от руски или американски специалисти. Жълтурите нямат толкова мозък.

9

маке

преди 8 години

да пием за Северна Корея

8

75

преди 8 години

Имат ли достатъчно вестници да запалят бомбата?

7

мъкааа

преди 8 години

Бедните гладни корейци - ядрена сила. Просперираща България, член на НАТО и ЕС ще има 37 000 армия. Какъв прогрес, какво развитие.

6

Анонимен

преди 8 години

А ние и се подиграваме:В КНДР смятат, че в света е "настъпило такова сложно време, когато всеки трябва да защитава своята съдба, опирайки се изключително на собствените сили".

5

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Възхищавам се на Путин, но той е прекалено цивилизован и разумен, за да унищожи империята на злото - САЩ.Виж за Прасчо, не съм убеден ... :)