160

Галя

преди 8 години

До GracielaИли сте глухи или не сте гледали последният лайф,Момичето пее невероятно.Аз също харесвам Вики ,но за съжеление отпадна,защото всички са много добри и трябваше да отпадне някой.

159

Аман от курви

преди 8 години

Хора,пределно ясно е защо става така.В България е много по-лесно да се лансира един хубав гол ***,отколкото един добър глас.Знае се кое е комерсиално и кое продава.Затова зведите които имаме ще са предимно оплескани с Avon малолетни шматки.Честито и с много здраве...

158

Graciela

преди 8 години

До LOLAЕдно е да копираш, друго е да приличаш. Това са две различни неща. И аз приличам на Франкенщайн но не го копирам.

157

Graciela

преди 8 години

До АнонименДарина е толкова фалшива, че не проумявам как не го разбрахте да сега. Учи в музикално училище, а не може да изпее една народна песен. Дарина драга/драги трябваша отдавна да отпадне, но Саня вижда в нея пари нищо друго. Защо ли ще ти кажа, защото тя ще последва примера на Гери-Никол, ще стигне до там че да пее чалгаджийски песни. Аз не вярвам зрителския вот който обявиха че е в полза на Дарина. Продуцентите си измиха ръцете.

156

Ан

преди 8 години

"Всяко зло за добро" са казали хората :)Това е още по-вярно в такива случаи. Смятате ли, че дори и да беше останала, "продуценти" от ранга на тази Саня, която вече се е доказала, че не може да изкара и един известен певец от този формат, ще помогнат на Виктория да успее в своето начинание?Аз лично не мисля така. По-добре да отиде и да се научи на този занаят, някъде където хората уважават таланта. По-добре е да не се превръща в български хайлайф (в хотел на Боровец за НГ:D ).

155

Галя

преди 8 години

Преторианците на Даринчето са се впрегнали и драскат навсякъде. Дали татко и им плаща, или просто са глухи и умопомрачени?! Хубаво е момичето, да ходи да се снима във филми за възрастни. Тук трябва да се пее, а тя го може малко повече от Джорджано.

154

някой

преди 8 години

Браво, Вики!Показа, че и без никакво лансиране, можеш да се бориш.Показа, че можеш да пееш.Показа, че у нас всичко е комерсиално.Показа за сетен път, че талантливите най-вече млади хора, ако искат да прогресират, трябва да избягат в чужбина. Както впрочем това правят много наши млади надежди.Показа, че "журито" оставя на крещящите пубери да оценяват способностите на участниците.Благодарим ти, Вики, успехи в живота ти, където и да е той.Показа, независимо от твоята скромност, че ти можеш!

153

Анонимен

преди 8 години

Стига вече противопоставяне, достатъчно е че много хора видяха и чуха талантливите ни деца - стига да иска всяка от тях има бъдеще и кариера дори на световно ниво! Не за всеки е подходящо да остане обвързан с "Х фактор" години наред... За някои е много по-добре тъкмо обратното!

152

Анонимен

преди 8 години

До Анонименa не смяташ ли, че за певеца е по-важно да пее като себе си, отколкото във всички стилове като хиляда и един други певци? Затова в изобразителното изкуство например има импресионисти, натуралисти, експресионисти, т.н. Творецът е индивидуалност. Творецът е себе си. Той не се нагажда. И няма нужда.

151

Анонимен

преди 8 години

Никак не съм съгласна!Дарина си пее добре,всъщност много добре!!!Това че е приятелка с Гери-Никол не значи нищо!Спрете да я обиждате.Само и завиждате!Виктория е много еднаква...Не съм я чувала да пее по различни начини,а Дарина може да пее най-вече народно пеене,поп,рок и тн...Така е и Вики заслужаваше да мине,но не е нужно да обиждате Дарина!

150

Анонимен

преди 8 години

Напълно съм съгласна със статията. Както изглежда май е по-добре да си направо на сцената, отколкото да се образоваш. Искам също да допълня, че Дарина дори не се държи възпитано!

149

Маринов

преди 8 години

Скъпи г-н Попов,Прочетох статията Ви и не се изненадах от това колко е ограничена...и тъй като не Ви познавам, бих се радвал да разбера кое според Вас извисява вашето лично мнение по темата, над всички останали? Бих Ви и помолил да чуете първото изпълнение на Виктория (която аз лично смятам за много талантлива) и оригинала, изпълнен от Адел... тогава може да обсъдим калъпите, имитациите и т.н. и т.н...И последно - какво е мнението Ви за твърдението "На българина винаги някой му е виновен"?

148

.....

преди 8 години

в това предаване вотът на зрителя никога не е бил от важност..сякаш зрителите ще инвестират пари после в победителя,,,нещата се решават от хората,които плащат ,а дали виктория е по-добра от дарина? определено да..от една страна имаме скромно момиче,което знае,че иска да победи,от друга страна имаме лигла,продукт на обкръжаващата ни реалност,вярно ,че пее,но след година ще е поредната забравена без собствена самоличност

147

Denis

преди 8 години

Така... мислех да прочета цялата статия, но за моя радост самата тя ме отказа от самото начало. Защо, АВТОРЕ, казваш, че Дарина копира и затова не заслужава да продължи. В такъв случай, къде видя уникалноста на Виктория и как тя не копира? Гръмко заглавие, а текста ти е кръгла нула, присъщ някое от жълтите издания. :)

146

Анонимен

преди 8 години

Kato tolkova iskate da produlji Viktoria , zashto ne glasuvate , a samo komentirate i fulite Darina? Idete peite kato Darina, shtom nqmalo da stane pevica lol. *** logic

145

Анонимен

преди 8 години

И аз виках за Виктория...И сега като се замисля, май по-добре е любимците ни да отпадат. Този който спечели, нашите продуценти ще го претопят и вкарат в калъп - вземете на пример Славин.Сега има ли някой, който може да изтърпи песните му? А в самото предаване изпълняваше страхотни песни по страхотен начин.На ВИки пожелавам искрено да се махне от България и да намери място на международната сцена.

144

Анонимен

преди 8 години

До Съгласна съмВие сериозно ли? Кой ще инвестира пари в скумрии и песни за черен дроб. Те тия, дето що-годе стават, не се продават, пък неговите съвсем. Ако правех подобна музика, даже на баба ми щеше да ме е срам да я пускам.

143

Горан

преди 8 години

А, бе вие май забравихте как точно отпадна Вики, а? Изкараха вота на публиката, реален или не - той реши кой да остане. Ако беше толкова по-добра Вики, вота щеше да го докаже.

142

ми да

преди 8 години

До TesterТ.е. народа е *** и не го интересува качеството на гласа, за това се продават голи палави девойки, които с малко техника и да пеят ще могат? Защо трябва да обиждаш народа? В БГ никой не го интересува, какво искат хората, а иска да продава огромното си его и лични виждания по това, какво е качествено... Защото така било в САЩ, ама ние не сме САЩ, а БГ и за това до ден днешен се слушат и "Тоника", и Тони Тимитрова и .. все стари муцуни, които не се разголват, но и няма на пазара по-добр

141

адел

преди 8 години

Най-голямото недоразумение е онова набедено момченце Кристиянчо,когото баба Саня бута неистово напред