12

Ноа

преди 8 години

Резолюцията на Съвета за сигурност на ООН , не е подписана от КНДР.

11

До 16

преди 8 години

Ти как ще си по спокоен? Ако ядрено оръжие имат Франция и Англия или С.Корея, Иран или С.Арабия?Писнало ни е от папагали като теб.

10

анонимен

преди 8 години

ООН защо не се събра когато правиха ядрени опити Великобритания, Франция, Израел? Иран и Северна Корея какво са по различни?

9

Анонимен

преди 8 години

Честито на Ким Чен Ун, а и на САЩ, където сега са настанали тежък смут и лека паника.

8

Боби

преди 8 години

До Анонимен 12Има разбира се нарушения, но при нас и рашките има обеца на Ухото наречена Чернобил. Ако има нарушения то те са в несъществените системи а не в основните системи или в аварийните такива.ето в Питер преди месец изпуснаха радиоактивна пара заради скапано уплътнение. Е изотопите на водата се полуразпадат за много кратко време. Финландия не успя да засече достатъчно високи нива за да се заяде.

7

Тлъб

преди 8 години

Треперят им гащинките щото столиците им са на две крачки от КНДР

6

Анонимен

преди 8 години

Да, в нашите централи и в Руските няма нарушения, пък в Японските и тези, правени с помощта на САЩ е пълно с "хиляди" нарушения :D :D Я ми кажете руснака каква висша технология е измислил? Какво произвежда, освен калашници, жито и горива?

5

Боби

преди 8 години

До Анонимен 6ТЕХНИЧЕСКАТА И ТЕХНОЛОГИЧНА ТЪПОТА НЕ ОПРАВДАВА ДЕЙСТВИЯТА1. Чернобил по-стар вид реактор от нашите в Козлодуй. Ако същия "експеримент" беше направен с реактор като нашия щеше да останат забележки под линия какво къде да се усили и прочие в системите и нищо повече.2. Фукушима е сгрешена още при проектирането. Не може при опасност от ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ и ЦУНАМИ дизеловите генератори да са под нивото на земята и да няма втори запасен извън централата на 5-10км за зор заман както е у нас

4

Боби

преди 8 години

1. Евала на Северно корейците защото си осигуряват суверенитета, Виж режима който ги управлява ще стане като в Китай заедно с икономическо чудо или ще се самоизяде2. Най-мощната Водородна бомба - ЦАР БОМБА е хвърлена от СССР над северна земя. Изпепелила е област колкото съвременен Лондон а ударната вълна е обиколила 5 пъти земното кълбо. До година две Ето такова оръжие може да имат на въоръжение. Гарантира суверенитет. Дори на границата да го гръмнат Сеул е загинал както и много други наоколо.

3

Анонимен

преди 8 години

До 3Фукушима беше в следствие на природно бедствие, не на преднамерен ядрен опит, платен драскачо нещастен, дано рак да получиш и да пукнеш!

2

До 4

преди 8 години

До сър Пичук: Ами вкарайте ни тогава малко лицемерие, нали вие западняците сте го патентовали и го имате в излишък

1

До 1

преди 8 години

Вие, промитите, не може ли поне под еднатема да не се изходите.Само наападения са ви в главите.Отивайте в С.Корея като толкова ви харесва. Или вие Масква си обичате?