12

Анонимен

преди 8 години

До малкия ВангелчоДедовото то и той беше голем празноглав лъжец :)

11

малкия Вангелчо

преди 8 години

Слава на Украйна! Дедо Вангел казваше че Русия ке падне.

10

Путлерист

преди 8 години

Те рашките и нашите сайтове на ЦИК и други институции нападнаха не много успешно по изборите. Ама родните задунайци това само ги зарадва.

9

Ssss

преди 8 години

Само си помислете за вирус в банковата система...кой ще изгори в големи мащаби, банките, банкерите или виртуалните вложения

8

тя

преди 8 години

Евала на хакерите!

7

без заблуда

преди 8 години

Това е работа на Правый сектор. Те не за първи път спират тока.

6

До 7

преди 8 години

Какъв фейк бе "умнико"? Нали дадоха кадри, хората плачеха и псухава потрошенко! Айде престанете с вашите изкривявания на истината! НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ, ХОРАТА НЕ СА ***, ВСИЧКО ВИЖДАТ! Е, да, не излизат на улиците, защото не са като ония, платените! Но още малко ще ви потраят и ще ви се види малка Българията! Айде, разкарай се натам, в Германията, там сега именно при бежанците, дето безакълно пропуснахте. Където заедно с наистина нещастни хора има наистина фанатици и мързеливци!

5

Анонимен

преди 8 години

Евала на руснаците, с две войнички изтестваха толкова много неща, определено са се подготвили. Ясно е, че трудно ще се докаже, че са те, то не е и необходимо, въпроса е, че показаха какво могат и сега трябва доста да се работи на тема защита.

4

Анонимен

преди 8 години

Русия започна да доставя газ на украинския град Геническ. Кметът на Геническ се е обърнал към президента на Русия Путин с молба за доставки на газ в населеното място във връзка с настъпилите студове. "Жителите и правителството на Украйна-това са абсолютно различни хора. Ние сме готови да подкрепим населението на Украйна в труден период. Те също искат да живеят в нормална успешна страна. За съжалениe не им върви, както не ни вървеше на нас преди" заяви ръководителят на Крим Сергей Аксьонов.

3

Анонимен

преди 8 години

Там компютърните вируси направо блокират горенето на въглищата, щото компютри нема много в тамошния енергиен сектор.Невиждано!

2

Анонимен

преди 8 години

Човек и да не е компютърен специалист и с невъорежено око установява че Украинците са ги зараразили с вируса на прогресивното оглупяване... Това сам да си срежеш клона на който седиш заради алчността на шепа олигарси ижеланието им да изместят други олигарси...

1

Анонимен

преди 8 години

Аз знам, вируса им е В ГЛАВАТА!!!! Там да си го търсят! Да би мирно седяло, не би чудо видяло!!! А я да кажат, КАКЪВ ВИРУС СПРЯ ПОДАВАНЕТО НА ГАЗ В НАСЕЛЕНИ МЕСТА НА ГРАНИЦА ДО КРИМ??? Оставили, гадовете, хората три дена без газ и отопление в 25 градусов студ???? И днеска кримчани им пуснали газ, да не изпукат от студ!!! А укропите, преди Нова година спряха тока на цял Крим!!! Е, ама руснаците не са като укропите! Ама и те последните, вече им стана ясна играта,малко остана и ще се обърнат на 180