7

Анонимен

преди 8 години

До хаАма виждал ли си бивша балерина? Като спрат с активното танцуване и с диетите качват като за световно. Защото организмът не може да гладува цял живот и като спреш с решимите и движението си отмъщава за всичките лишения.

6

ха

преди 8 години

Защо не можете да отслабнете? Ами защото ядете доста. Я се заинтересувайте от диетата на балерините и гимнастичките? Шепа ядки и полвин краставица. На ден !!Това е!!!

5

Анонимен

преди 8 години

до 8 Че аз съм мъж. Статията за жени ли само се отнасяла? Не знаех! Извини ме!

4

Анонимен

преди 8 години

до 6Аз на 35 съм вече и не съм се спрял да се движа...физическа работа- 10 тона днес стока в скалада вдигам. И не ми се ядат накрая пържоли..накрая на работния ден, а ми се яде нещо леко като риба, като спанак, като бобена яхния, сарми....с литър домашно вино. 65 кила съм, 1.78 м.

3

Анонимен

преди 8 години

Дрън дрън дрън дрън дрън ........Основната причина за напълняването при съвременните хора в цивилизования свят е ОБЕЗДВИЖВАНЕТО. Прибавете и промените в обмяната на веществата в организма, която настъпва с напредването на възрастта и няма какво да се чудите.На 20 г. ядем какво ли не и обикновено ни гони вълчи апетит, но не се спираме на едно място и сме стройни и слабички.Като завършим образование и започнем да работим, хем седим на едно място, хем не слизаме от автомобилите си. Това е.

2

Анонимен

преди 8 години

Ми не отслабвате, щото много плюскате и вместо да се движите седите пред компютъра да четете *** статийки.

1

парти

преди 8 години

Help Mary and Jesus they got donkey on their mind ieeeeeeeeeee